Kylällä tapahtuu taas!

Kylällä tapahtuu taas!

Kestävän kehityksen viikkoa vietetään taas viikolla 39. Kurkkaa lisää www.kestävänkehityksenviikko.fi

Vihtijärvellä yhteisöllistä kestävyyttä edustaa tällä kertaa lautapeli-ilta tiistaina 24.9. klo 18–20. Tule kylätalolle pelaamaan helppoja pelejä. Aiempaa kokemusta mistään pelaamisesta ei tarvita!

Torstaina 26.8. klo 18–20 pääsee kurkkaamaan mitä tapahtuu Hiiden Opiston Kyläkässä-kurssilla. Tällä kerralla saavat myös vieraat halutessaan osallistua. Ohjaaja Mari Hennolan johdolla askarrellaan yli jääneistä nahkoista ja helmistä rannekoruja. Kierrätystä siis parhaimmillaan.

Kirpputorilla voi tehdä kestävän kehityksen ostoksia nyt isolla alennuksella. Kirpputori on auki vielä perjantaina 27.9. klo 16–19 ja lauantaina 28.9. klo 11–16, jolloin voi myös tuoda lahjoituksia Kinnastuvan Ukraina-keräykseen. Tällä hetkellä kaivataan etenkin hygieniatuotteita, purkkihernekeittoa, talvivarusteita, miesten villasukkia, sukkalankaa ja puhtaita lakanoita sidetarpeiksi.

Nummituvalla on tapahtumarikas päivä 5.10. Syystempaus on klo 11–14, jolloin on kirpputori sisällä ja rompetori ulkona sekä ihania keittoja ravintolassa. Illalla klo 20–24 tarjoilu vaihtuu enemmän nestemäiseksi ja pubi-illassa voi laulaa karaokea sekä osallistua pubivisaan. Pääsymaksuja ei ole!

(AN)