Jälleen nauloja tiellä

Jälleen nauloja tiellä

Vuoden 2023 helmikuussa Vihtijärvellä hämmästeltiin polttotuhkaa, nauloja ja muuta metalliroinaa jota oli kuin kylvettynä useammalla risteysalueella. Voit lukea aiemman jutun täältä.

Perjantaina 9.8. havaittiin jälleen nauloja ja muuta metalliromua Vihtijärven teillä. Sosiaalista mediaa seuranneet huomasivat ilmoituksia aiheesta myös Haimoontien varrelta. Vihtijärventiellä nauloja oli ainakin Tupakkiarontien ja koulunummentien välisellä tieosuudella runsaasti. Nauloja oli koko tien leveydellä, mutta erityisen runsaasti risteysalueilla. 

Useampia rengasvahinkojakin on jo ilmaantunut.

Poliisin yleisestä neuvontapuhelimesta kerrotaan, että kaikista naulojen aiheuttamista vahingoista kannattaa tehdä rikosilmoitus vahingonteosta. Ilmoitukseen kannattaa kirjata, että ilmoittajalla on asiassa vaatimuksia vahingonkorvauksiin, mikäli haluaa hakea hakeavahingonkorvausta vakuutusyhtiöltä. Kunnan ympäristöpalveluihin on myös oltu yhteydessä, mutta mitään luvallista polttolaitosta, josta naulat voisivat olla peräisin ei Vihdin kunnan alueella ole.  

Onko joku todella huolimaton kuljettaessa polttotuhkaa vai tekeekö joku tällaista tahallaan?

(MH)