Ulkotreenien jatko-osa toteutuu 2.11.-7.12.2021

Ulkotreenien jatko-osa toteutuu 2.11.-7.12.2021

Toukokuussa kunta kokeili, josko kylillä olisi kysyntää aikuisten ulkotreeneille (kuva otettu toukokuussa). Myös Vihtijärvi pääsi mukaan tähän kokeiluun. Voit lukea taustoja toukokuun kyläuutisesta.

Ulkotreenejä jatkettiin syksyllä. Niiden oli määrä alun perin olla vain joka toinen viikko ja vain lokakuun loppuun saakka, mutta treenit toteutuivatkin viikoittain ja toimitus sai 1.11. lisää mukavia uutisia liikunnanohjaaja Liisa Malmbergilta:

"Ulkotreenien jatkosta on tullut paljon kyselyjä, ja voinkin ilokseni kertoa, että jatkamme "jatko-osalla" tiistaina vanhaan tuttuun aikaan 17.45, vanhassa tutussa paikassa Nummarin kentällä. Ulkotreenien jatko-osa kestää loppukauden eli 2.11. - 7.12. ja ne on tarkoitus toteuttaa hybridimallina Nummarin kentällä tai Vihtijärven koulun liikuntatilassa säätilasta riippuen". 

Ulkotreeneissä treenataan eri teemoilla vaihtelevasti, hyödyntäen lähialueen mahdollisuuksia. Treeneihin voi ilmoittautua kuka tahansa yli 16-vuotias hyvän toimintakyvyn omaava henkilö.
 
Mukaan voi tulla joko kausimaksulla 30 euroa (laskutetaan) tai kertamaksulla 5 euroa (maksu käteisellä tasarahalla ohjaajalle). Ilmoittaudu Liisalle paikan päällä ja ilmoita maksatko kausimaksun vai kertamaksut. Voit laittaa Liisalle myös sähköpostia osoitteeseen liisa.malmberg@vihti.fi tai soittaa 044 467 5376.

(KP)