Vielä ehdit mukaan kevään ulkotreenikokeiluun

Vielä ehdit mukaan kevään ulkotreenikokeiluun

Keskiviikon 12.5.2021 ulkotreeniin osallistui kahdeksan kyläläistä. Sää suosi ja ohjaaja Liisa Malmberg rohkaisi lempeästi eri tasoisia liikkujia. Epäsporttinen toimittajakin kokeili aikuisten liikkakerhoa - reippaan keskipäivän liikuntapläjäyksen jälkeen maistuivat työt taas virkistynein mielin. Ulkotreeneissä on mahdollista pitää reilu väli kanssaliikkujiin, joten osallistua voi turvallisin mielin.

Ensin lämmiteltiin puolikkaan kuntoradan verran reippaalla kävelyllä, jonka jälkeen tehtiin lihaskuntotreeni. Siitä sitten venyttelyn ja viilentelyn jälkeen kotiin työpöydän ääreen. Seuraavana päivänä, vaikka liikkeet oli toimittajan osalta suoritettu siitä missä aita oli matalin, tiesi tehneensä ja huomasi, että viikottainen treeni olisi todellakin tarpeen.

"Mikäli osallistujia riittää, on ehkä mahdollista, että toimintaa voitaisiin jatkaa syksyllä jossain muodossa", kertoi AVI:n rahoittaman Liikunnallinen elämäntapa vihtiläisen hyvinvoinnin perustana -kehittämishankkeessa osa-aikaisesti työskentelevä Liisa. Ulkotreeni on osallistujille maksuton.

Jotta toiminta voi jatkua, tarvitaan tietysti osallistujia. Tule siis mukaan kokeilemaan ulkotreeniä vielä ke 19.5. klo 19-20 sekä ke 26.5.2021 klo 11.50-12.50. Ilmoittaudu keskiviikontreeniin Liisalle saman viikon maanantaina liisa.malmberg@vihti.fi tai 044 4675 376. Jos ilmoittautumisaika meni ohi, niin ei haittaa. Paikalle saa ilmaantua ja treeniin saa osallistua ilman ilmoittautumistakin. Lisätietoja kokeilusta Vihdin www-sivuilta.

(KP)