Kyläkokouksessa kuullaan soteasioista

Kyläkokouksessa kuullaan soteasioista

Tervetuloa kyläyhdistyksen järjestämään kyläkokoukseen Vihtijärven kylätalolle keskiviikkona 16.11.2022. Kahvia on tarjolla klo 18 alkaen, tilaisuus alkaa varsinaisesti klo 18.30. Vierailijaksi on lupautunut perusturvakuntayhtymä Karviaisen johtaja, Timo Turunen.

Vierailijan puheenvuoron ja keskustelun jälkeen siirrytään samalla istumalla kyläyhdistyksen syyskokoukseen, jossa käsitellään sääntöjen määräämät asiat: vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä uusien jäsenten valinta erovuoroisten tilalle. Lue kyläuutinen aiheesta.

Kutsu kyläkokoukseen ja yhdistyksen syyskokoukseen jaetaan kylän postilaatikoihin kuluvalla viikolla. Kutsun laatijalle tapahtui kömmähdys: vuosiluku kutsussa on virheellinen 2021, piti olla tietysti 2022. Paperin kääntöpuolelle on koottu Vihtijärven loppuvuoden tiedossa olevia tapahtumia vaikkapa jääkaapin oveen kiinnitettäväksi.

Jäsenmaksun ehtii vielä maksaa

Vihtijärveläiset ovat maksaneet kiitettävästi yhdistyksen jäsenmaksuja. Mitä enemmän jäseniä yhdistyksellä on (viime vuoden lopussa 378 jäsentä), sen enemmän yhdistyksellä on painoarvoa, kun tehdään kylää koskevia kannanottoja yhteisiin asioihin. Tämän vuoden puolella on esimerkiksi annettu kielteinen lausunto Hyvinkään kaupungille NCC Industry Oy:n yhteislupahakemukseen, joka koskee maa-ainesten ottoa, kallion louhintaa ja murskausta Vihtijärven pohjoispuolella.

Jäsenmaksun tilisiirto jaetaan tavallisesti kylälehden välissä alkukesästä, mutta tänä vuonna lappu ei ollutkaan lehden välissä vaan erikseen. Jos jäsenmaksu tältä vuodelta on jäänyt maksamatta, voi sen vielä hoitaa ennen kokousta. Äänioikeus yhdistyksen kokouksissa on jäsenillä.

(KP)