Haluatko vaikuttaa?

Haluatko vaikuttaa?

Kyläyhdistyksen hallituksessa vapautuu paikkoja vuoden 2023 alusta, kun erovuorossa olevia jäseniä on jäämässä pois. Olisitko kenties juuri sinä kiinnostunut, tai haluaisitko vinkata jostakusta muusta?

Hallitus kokoustaa noin kerran kuussa tai tarpeen mukaan. Asialistalla on pieniä ja arkisia, mutta myös suurempia ja vaikutukseltaan laajoja aiheita. Kuluneen vuoden aikana hallituksessa on käsitelty esimerkiksi yhteisiä tapahtumia, kirpputoritoimintaa, kyläläisten venepaikkaoikeuksia ja kylätalon pieniä hankintoja. Rinnalla keskustellaan säännöllisesti myös laajemmista aiheista kuten vihtijärveläisten jätevesihuollon järjestämisestä, mahdollisesta osakuntaliitoksesta, kyläkoulun elinvoimaisuudesta ja kyläkeskuksen osayleiskaavasta. Toiminnan tähtäimessä on pitää huolta niin kylästä kuin kyläläisistäkin, tukea yhteistä arkea mutta myös tulevaisuutta.

Kuva on otettu nykyisen hallituksen tyhy-retkeltä viime toukokuussa. Silloin ohjelmassa oli tiukan asian sijasta rentoa yhdessäoloa tikkakisan merkeissä. Lue koko juttu aiemmasta uutisesta.

Valinnat marraskuussa

Tulevilta hallituksen jäseniltä toivotaan aitoa kiinnostusta kylän asioihin ja valmiutta osallistua kokouksiin ja niiden välillä käytävään keskusteluun jossain määrin säännöllisesti. Hallitus toimii kuitenkin rennolla otteella ja jokainen jäsen osallistuu siihen lopulta sillä panoksella, joka omassa arjessa on mahdollista. Hallituksen jäsenkausi on kaksivuotinen, mutta peräkkäisten kausien määrää ei ole säännöissä rajoitettu.

Erovuoroisten hallituksen jäsenten tilalle valitaan uudet jäsenet yhdistyksen syyskokouksessa 16.11.2022. Hallituksen jäsenyydestä kiinnostuneet voivat ilmoittaa halukkuudestaan paikan päällä kokouksessa tai etukäteen yhdistyksen sihteerille Kaarinalle: kaarina.pullinen@vihtijarvi.fi tai 044 2760 001.

(HE)