Kylälehti Vihtijärveläinen 2024 on jaeltu - jäsenmaksulapussa virhe

Kylälehti Vihtijärveläinen 2024 on jaeltu - jäsenmaksulapussa virhe

Varma kesän merkki on kylälehti Vihtijärveläisen kolahtaminen postilaatikkoon. Osa kyläläisistä on jo saanut oman kappaleensa, mutta muutamat alueet jaellaan vielä tänään 4.6. Lehteä on myöhemmin saatavilla myös mm. Syökerin Tuvalta ja kirpputorilta.

Sähköisenä voit lukea vuoden 2024 kylälehteä täältä.

Löydät lehden välistä urheiluseura Uhkan juhannuskisamainoksen ja kyläyhdistyksen jäsenmaksulapun tapahtumalistauksineen.

Valitettavasti jäsenmaksulappuun on päässyt livahtamaan virhe tilinumeron kohdalle. Sinne oli vielä jäänyt kyläyhdistyksen vanha tilinumero. Oikea tilinumero on FI12 5297 1420 0242 33. Osaan jäsenmaksulapuista tilinumero on korjattu käsin, kun virhe on huomattu. Maksamisen ei pitäisi onnistua enää vanhalle tilille, mutta tarkistathan vielä jäsenmaksua maksaessasi, että maksat sen edellä mainitulle, oikealle tilille. 

Jäsenmaksulapun kääntöpuolelta löytyy kylän tapahtumalistaus, jonka voit kiinnittää vaikkapa jääkaapin oveen. Huomaa, että tapahtumalista elää ja tiedot kannattaa tarkistaa joko kylän kotisivuilta, FB-ryhmästä tai järjestävältä taholta.

Toimitukselle saa myös lähettää lehdestä kaikenlaista palautetta, kiitoksia tai kehitysehdotuksia. Lähetä meille terveiset vaikkapa kyläsivujen kautta.

(SS)