Tienvarsien siivoustalkoot tulevat taas

Tienvarsien siivoustalkoot tulevat taas

Vihtijärvellä kerättiin viime keväänä innokkaasti roskia tienvarsilta. Jälleen on aika tarttua roskapihteihin yhteisen hyvän nimissä, joten tänäkin vuonna voit noutaa jätesäkin, noukkijan ja heijastinliivit Syökerin Tuvalta. Täyden roskasäkit voi palauttaa Kouluntie 15:n roskakatoksen vasemmalle puolelle. Tämän jälkeen palauta noukkija ja heijastinliivi Syökerin Tuvalle, ja merkitse siellä olevaan karttaan siivoamasi tienpätkä.

Vihdin kunta on hoitaa roskasäkit ja -pussit näiden tienvarsilta kerättyjen roskien osalta pois. Kunta sponsoroi myös tienvarsitalkoissa käytettävät jätesäkit.

Voit osallistua siivoustalkoisiin 10.5. asti.

Osallistu myös Ylen Miljoona roskapussia -kampanjaan

Muistathan, että voit halutessasi osallistua myös Ylen Miljoona roskapussia -kampanjaan tässä linkissä. Kampanjan sivuille voit käydä merkitsemässä keräämiesi roskapussien lukumäärän kirjautumalla sivustolle Yle-tunnuksella.

Yle kertoo, että viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetyssä Miljoona roskapussia -kampanjassa kerättiin yhteensä noin viisi miljoonaa litraa roskaa, eli 210 000 roskapussillista. Tavoitteena on tänä vuonna, että miljoonan roskapussin raja rikkoutuu! Pusseja on kerätty tällä hetkellä 8 260 kappaletta, joten kerättävää riittää vielä.

(SS)