Kylän kesätyöpaikat haussa

Kylän kesätyöpaikat haussa

Tuttuun tapaan monet kylän työnantajat työllistävät seudun nuoria kesällä 2024. Tähän mennessä ainakin Vihtijärven kyläyhdistys, Hiiskulan kartano sekä Syökerin tupa ovat ilmoittaneet kesätyöhaustaan. Esimerkiksi kyläyhdistys on polkaissut haun käyntiin jo hyvissä ajoin, sillä palkanmaksussa hyödynnetään Vihdin kunnan myöntämiä kesätyöseteleitä, joita on jaossa rajattu määrä.


Kyläyhdistyksen kesätyöntekijöitä mattopyykillä kesäkuussa 2023.

Kyläyhdistyksen haku on käynnissä vielä tämän viikon loppuun eli 4.2. asti, ja tarjolla on esimerkiksi siivous-, kunnostus- ja maisemanhoitotöitä sekä kirpputorin toiminnassa avustamista ja viestintätöitä soveltuvuuden ja sopimuksen mukaan. Hakea voivat kaikki vuosina 2006–2009 syntyneet. Lue ilmoitus.

Hiiskulan kartanon haku kestää helmikuun puoliväliin eli 15.2. saakka. Työntekijöiden toivotaan viihtyvän fyysisissä ulkotöissä, sillä tarjolla on esimerkiksi viheralueiden hoitoon sekä kiinteistöjen huoltoon liittyviä tehtäviä. Haku on kohdistettu 16–20-vuotiaille. Lisätietoja saa aiemmasta kyläuutisesta.

Kahvila-ravintola Syökerin tupa hakee kesätyöntekijöiksi 15–17-vuotiaita nuoria, ja toivoo, että työn harjoittelun voisi aloittaa jo kevään mittaan muutamina päivinä kuukaudessa. Lisätietoja saa esimerkiksi Syökerin tuvan Facebook-sivulta tai paikan päältä.

(HE)