Kylälehti Vihtijärveläiseen 2023 myydään mainostilaa

Kylälehti Vihtijärveläiseen 2023 myydään mainostilaa

Fillarikorjaamoja, taloushallinnon palveluja, jätehuoltoa, hyvinvointipalveluja, kelloseppä, ompelija, kiinteistönvälitystä, lakipalveluja, maanrakennusta, sähköalan töitä ja suunnittelua, LVI-alan palveluja, autohuoltoa, rautakauppa, polttopuita, lumenaurausta ja paljon muita tarpeellisia palveluja ja palvelujen tuottajia löydät kylälehti Vihtijärveläistä vuosittain. Tässä viesti palvelujen tuottajille sekä kuluttajille:

Hei paikallinen yrittäjä! Oletko jo sopinut mainostamisesta tämän vuoden kylälehti Vihtijärveläisessä? Ellei toimitus ole vielä ollut sinuun yhteydessä ja haluat yrityksesi mainoksen kylän postilaatikoihin jaettavaan lehteen, niin laita viipymättä sähköpostia toimitukseen toimitus@vihtijarvi.fi tai soita kyläkoordinaattorille 044 2760 001 / 050 363 2967.

Hei kuluttaja! Oletko törmännyt loistavaan lähipalveluun, jota pitäisi mainostaa kylälehdessä tänä vuonna? Patista yrittäjää olemaan yhteydessä toimitukseen kipin kapin, tai vinkkaa yhteystieto ylläolevaan sähköpostiin tai puhelinnumeroon!

Voit selata vanhoja kylälehtiä 2012 lähtien täältä ja palautteen sekä ehdotukset toimitukselle otetaan mielellään vastaan yhteydenottolomakkeella tässä linkissä.

Tuttuun tyyliin aikataulu on tiukka, joten jos haluat osallistua lehden tekemiseen kirjoittamalla artikkelin, uutisen tai lähettämällä vaikka kuvituskuvan, ole yhteydessä toimitukseen Vappuun mennessä.

(KE)