Nuoret hoi! Kesätöitä tarjolla omalla kylällä

Nuoret hoi! Kesätöitä tarjolla omalla kylällä

Helmikuussa kesä ja koulun kesäloma tuntuvat vielä kaukaisilta, mutta koululaisten ja opiskelijoiden kannattaa hakea kesätöitä ihan pian.

Tulevana kesänä nuorisoa työllistävät Vihtijärvellä ainakin Syökerin Tupa, Hiiskula ja Vihtijärven kyläyhdistys ry.

"Kesätyöilmoitus laitettiin Syökerin Tuvan fb-sivulle jo 19.1.", kertoo Mona Vihtkari. Kesätöiden harjoittelu Syökerin Tuvalla alkaa jo huhti-toukokuussa muutamina päivinä kuukaudessa.

Kyläyhdistyksen tarjolla olevat kesätyöpaikat soveltuvat oikein hyvin ensimmäisiksi työpaikoiksi paikallisille nuorille. Työsuhde kestää pari-kolme viikkoa, työelämän perusteet käydään rauhassa läpi ja ohjausta on runsaasti. Etua hakijoille on paikallistuntemuksesta ja -kiinnostuksesta. Työtehtäviä pyritään mahdollisuuksien mukaan muokkaamaan myös kiinnostuksen ja kykyjen mukaan. Katso koko ilmoitus tästä linkistä.
Kyläyhdistys hakee taloudellista tukea kesätyöntekijöiden palkkaamiseen Vihdin kunnalta ja OP Uusimaalta. Hakemukset tulee toimittaa kyläyhdistykselle 28.2.2023 mennessä.

Myös Hiiskulan kartano tarjoaa kesätöitä nuorille, kuten useana aiempanakin kesänä. Työsuhteeseen tulisi sitoutua ainakin kuukaudeksi ja kesätyöntekijän tulee olla 16-20-vuotias. Katso tarkempi ilmoitus tästä linkistä. Hakemukset tulee toimittaa 28.2.2023 mennessä.

Hiiskulan ja Kyläyhdistyksen kesätyöilmoitukset löytyvät kylän kotisivuilta, Vihtijärven instagram-tililtä ja fb-ryhmästä.

(KE)