Varo nauloja tiellä

Varo nauloja tiellä

Kuka tekee ilkivaltaa kylällä?

Joku kylvää nauloja risteyksiin Vihdissä. Vihtijärven kyläsivujen toimitukseen lähetettiin huolestunut viesti ja paljon puhuvat kuvat. "Tähän mennessä tietoomme on tullut kolme havaintoa, joissa nauloja ja muuta metalliroinaa on levitetty tielle selvästi vahingoittamistarkoituksessa", todetaan yhteydenotossa.


Koulunummentien ja Vihtijärventien risteyksessä 7.2.2023 naulojen kylväminen on tapahtunut aamulla 7.45-9.30 välisenä aikana. Myös 12.1. kylväjä oli liikkeellä aamupäivällä.

Ensimmäinen havainto epämääräisista nauloista tuli Pohjoisen Vihtijoentien ja Vihtijärventien risteysalueella 12.1.2023. Toinen havainto samanlaisista nauloista tehtiin muutaman päivän kuluttua 14.1.2023 Viereläntiellä naapurikylän puolella. Kolmas havainto nauloista tehtiin tänä aamuna 7.2.2023 Koulunummentien ja Vihtijärventien risteyksessä. Nauloja on jokaisessa havaintopaikassa levitelty laajalle alueelle. Naulojen joukossa on ollut myös niittejä ja muuta metalliroinaa.

Havaitun naulat ja muu metalliroina on kerätty ajattelevaisten kyläläisten toimesta, osittain vapaaehtoista lapsityövoimaa käyttäen.
Kaikista tapahtumista on tehty rikosilmoitus poliisille. Jos uusia havaintoja tulee, kannattaa niistä tehdä ilmoitus poliisille.

(MH, kuvat MH ja SO-N)