Joulukuun alku oli palkitsemisten aikaa - Mia ja Antti Vuoden Uhkalaiset

Joulukuun alku oli palkitsemisten aikaa - Mia ja Antti Vuoden Uhkalaiset

Joulutorilla Kylänpäässä 3.12.2022 julkistettiin urheiluseura Vihtijärven Uhkan toimesta viime vuoden tapaan Vuoden Uhkalainen. Tällä kertaa pokaali meni pariskunnalle. Miia ja Antti Saari ovat toimineet aktiivisesti frisbeegolfradan saamiseksi Vihtijärvelle. Sellainen löytyykin nyt Nummituvan maastosta. Tästä linkistä löydät lisätietoa frisbeegolfradasta.

Liikuntakerhoa pidettiin kylällä kevätpuolella ja perinteisesti palkittiin myös aktiiviset osallistujat. Tytöistä palkittiin Sofi Heikkinen ja pojista Onni Nysten.

Vihtijärven VPK täytti 90 vuotta

Lauantaina 10.12. palkittiin Nummituvalla VPK:n perinteisellä jouluaterialla myös Vihtijärven VPK:n toimijoita. Vuoden nuoriso-osastolainen oli Leevi Huhta, tsemppareina palkittiin Veeti Järvenpää, Verneri Saari ja Olivia Raugevicius. Aktiivisimpia harjoituksissa kävijöitä olivat Aku Kankaanpää, Eino Kuusela sekä Verneri Saari. Aktiivisin hälytysosastolainen oli Henry Hampori.


Veeti, Verneri, Leevi, Aku, Eino ja Olivia palkittiin VPK:n jouluaterialla.

Lohjan seudun palokuntaliiton ansioristit myönnettiin Harri Hamporille ja Mervi Kannisto-Kallelalle pitkästä ja ansioituneesta työstä Vihtijärven palokuntatoiminnan hyväksi. Palokuntaliiton ansioristiä ei myönnetäkään kenelle tahansa: Edellytyksenä on erityisen aktiivinen pitkäaikainen vähintään 30 vuoden palokuntatoiminta yhdessä tai useammassa vapaaehtoispalokunnassa tai ansiokas ja pitkäaikainen järjestö – tai edunvalvontatoimintaan osallistuminen alue – tai valtakunnantasolla.


Mervi ja Harri saivat palokuntaliiton ansioristit.

VPK:n jouluaterian aikana juhlistettiin myös 90 vuotta täyttävää VPK:ta sekä 30-vuotiasta nuoriso-osastoa.

Lämpimät onnittelut kaikille Uhkan ja VPK:n palkituille sekä 90-vuotiaalle Vihtijärven Vapaapalokunnalle myös kotisivujen toimituksesta!

(KP, kuvat Jukka Vihtkari sekä Noora Kallela)