Kyläillassa keskustellaan sekä ideoidaan ja suunnitellaan yhteistä tulevaisuutta

Kyläillassa keskustellaan sekä ideoidaan ja suunnitellaan yhteistä tulevaisuutta

Viime vuosina Vihtijärvellä on kylän hyvinvoinnin hyväksi tehty paljon talkoita, töitä ja hankkeita. Hankkeiden avulla on kehitetty kylää ja tehty paljon investointeja useamman kylän yhdistyksen voimin. Uusi Leader-rahoituskausi on alkamassa ja nyt kannattaa miettiä missä olemme ja minne haluamme mennä.

Osayleiskaava on kokonaisuuden kannalta ehkä tärkein tulevaisuustekijä kylällämme. Sitä emme talkoilla ja omin voimin voi - emmekä edes saa tehdä. Kaavoituspuoli alueellamme on viimein etenemässä omaa vauhtiaan kunnan toimesta. 

Tule tiistaina 29.11.2022 klo 18 alkaen kanssamme hörppäämään iltakaffet ja toteamaan Vihtijärven veto-, pito- ja lumovoimatekijät.  Ideoidaan ja suunnitellaan yhteistä tulevaa!

Kyläyhdistys on vain yksi toimija kylällä, tästä voit kurkata yhdistyksen CV:n. Tämän lisäksi aktiivisesti toimivat urheiluseura, VPK, Palvelutaloyhdistyksen Tiistaikerho, Martat, Koulun vanhempainyhdistys, Vihtijärven-Lapoojärven suojeluyhdistys ja muutama muu.

Jos et ehdi tai pääse paikalle, pääset osallistumaan Teamsin avulla. Ilmoittaudu kyläkoordinaattorille kaarina.pullinen@vihtijarvi.fi, niin saat osallistumislinkin.

(KP)