Kirpputori tuo kesätunnelman Vihtijärvelle

Kirpputori tuo kesätunnelman Vihtijärvelle

Lauantaina 21.5.2022 klo 11–16 vietetään Vihtijärven kesäkirpputorilla avajaisia ja burgeripäivää Kylänpään pihapiirissä osoitteessa Kylänpääntie 4, Vihtijärvi. Jo perinteisesti on tarjolla selkiläis-amerikkalaisen Dogs & Delin hampurilaisia ja Tikrujen lättykahvila.

Kirpputorin avajaisissa on kirpputoritavaran lisäksi myytävänä myös mm. kukkia ja koruja, kyläkirjoja ja Vihtijärvi-viirejä, Nettojoken tavaraa, wc-paperia, lastenteatterilippuja Teatteri Rollon 11.6.2022 esitykseen Umpimähkän valtakunta ja mahdollisesti muutakin. Edullisen myyntipaikan voi varata Anjalta numerosta 040 832 8855. Kirpputorilla voit tehdä ostoksia käteisen lisäksi myös tavallisimmilla pankkikorteilla.


LIVE5-hankkeen puitteissa rakennetut torikojut osoittautuivat aivan mainioiksi jo viime kesänä.

Kirpputorin toiminta on kehittynyt kovasti kuluneen 15 vuoden aikana ja 16. kesä tuo mukanaan jälleen uutta. Viime kesän 2021 uutuutena olivat hienot torikojut, tänä vuonna setti täydentyy katetulla pergolalla. Lisäksi kirpputorille on tulossa kesäksi Vihdin kierrätyskeskuksen organisoima tekstiilien kierrätyspiste.

Viime kesänä aloitettu kyläkahvilatoiminta lauantaisin jatkuu ja suurin osa lauantaiden kahvilanpitäjän pesteistä onkin jo varattu. Tänä kesänä voit kirpparilla kahvittelun ja ostosten lomassa myös treenata koordinaatiokykyä ja päässälaskua tikanheiton merkeissä. jos intoa riittää, voidaan loppukesällä järjestää tikkaturnaus 🎯.


Ykkösakselin tuella hankittu pergola on rakenteilla talkoovoimin, tavoitteena on saada vielä kate paikoilleen ennen avajaisia. Onko sinulla ylimääräiseksi jääneitä pihakiviä tai erilaisten köynnöskasvien pistokkaita, jotka voisivat soveltua pergolan täydentämiseen?

Kirpputorille otetaan vastaan ehjiä ja puhtaita tavaroita (astioita, huonekaluja, kirjoja, työvälineitä jne) laidasta laitaan, ainoastaan vaatteita ei kirpputorille oteta myytäväksi. Mikäli hyviä vaatteita kuitenkin olisi myytäväksi saakka, voit tietysti vuokrata itsellesi myyntipaikan joko tapahtumaan tai tavalliseen kirppispäivään. Pidä kylän kirpputori siis mielessäsi mahdollista kevätsiivousta tehdessäsi. Kirpputoritoiminta Vihtijärvellä on kyläyhdistyksen vapaaehtoistyötä ja tuotto käytetään kylän hyväksi: kylätalon ylläpitämiseen, hankkeiden omarahoitusosuuksiin ja muuhun tarpeellisen.

Myös uudet myyjät ovat lämpimästi tervetulleita joukkoon. Lisätietoa saat tästäkin asiasta Anjalta.

Lauantaiksi lupaa Ilmatieteen laitos pientä sadetta, mutta burgereita ja lättyjä voi nauttia myös katetuissa tiloissa sateen sattuessa.

(KP)