Kunnanjohtaja Erkki Eerola vierailee Vihtijärven kyläkokouksessa

Kunnanjohtaja Erkki Eerola vierailee Vihtijärven kyläkokouksessa

Vihtijärven kyläkokous sekä kyläyhdistys ry:n kevätkokous pidetään kylätalolla (Kouluntie 23, II kerros, tuolihissi käytettävissä) keskiviikkona 20.4.2022. Kahvittelemaan ja kyläläisiä tapaamaan voi tulla ennen varsinaisen kokouksen alkamista jo klo 18. Tilaisuus alkaa kahvien jälkeen klo 18.30.

Vihdin kunnanjohtaja Erkki Eerola on lupautunut tulemaan Vihtijärvelle kertomaan kyläläisille kunnan ajankohtaisista asioista.

Kunnanjohtajan osuuden jälkeen pidetään yhdistyksen kevätkokous, jossa käsitellään sääntömääräisten (tilinpäätös ja toimintakertomus 2021) asioiden lisäksi muita mahdollisesti esille tulevia ajankohtaisia aiheita. Toimintakertomus on jälleen melko mittava, sen voit lukea ennen kokousta tästä linkistä.

Päivitä yhteystietosi kyläyhdistykselle

Kutsu kevätkokoukseen on lähetetty sähköpostitse niille kyläyhdistyksen jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa kyläyhdistykselle. Etkö saanut sähköpostia? Ilmoita sähköpostiosoitteesi jäsenvastaavalle anu.nilsson(at)vihtijarvi.fi tai kyläsivujen toimitukselle tässä linkissä. Jos olet liittynyt kyläyhdistyksen jäseneksi vasta hiljattain, voi olla että tietojasi ei vielä ole päivitetty rekisteriin.

Kyläyhdistyksen jäsenrekisteriselosteen voit lukea täältä.

LISÄTTY 13.4. klo 9.25: Jos haluat osallistua kokoukseen etäyhteyksin Teams-sovelluksen kautta, niin soita tai lähetä sähköpostia kyläkoordinaattorille 044 2760 001 tai kylakoordinaattori(at)vihtijarvi.fi

(KP, kuva 23.9.2020 SA)