Kirpputorin kesäkausi alkaa lauantaina 22.5.2021 klo 11-16

Kirpputorin kesäkausi alkaa lauantaina 22.5.2021 klo 11-16

Vihtijärven kyläyhdistyksen kirpputori on toiminut Hiiskulan omistamassa Kylänpään talossa jo 14 vuotta. Tuleva 15. kesäkausi avataan lauantaina 22.5.2021 klo 11-16. Kirpputorin ovet ovat auki ja pihalle saapuu Dogs & Delin katukeittiö suoraan Selkin hampurilaistaivaasta. Jäkiruokaa on tarjolla Tiikerien (eli Palvelutaloyhdistyksen tiistaikerhon) lättykahvilasta. Luvassa on myös mm. kesäkukkia, hunajaa, mehiläisvahatuotteita, käsitöitä ja vilttikirppismyyjiä.

Halutessasi oman myyntipaikan, voit varata sen Anjalta 040 832 8855. Paikkamaksu on edullinen 5 €.

Burgerit ja lätyt nautitaan ulkotiloissa, joten turvavälien pitäminen ei ole ongelma. Sisätiloissa asioidessa käytä maskia ja pidä riittävä väli muihin shoppailijoihin.

Kirpputoritoimintaa kehitetään tänä kesänä LIVE5-hankkeen avulla. Lue lisää tästä linkistä. Tänä kesänä tarvitsemmekin talkoolaisia torikojujen, pöytien, penkkien, pergolakatoksen ja muun kasaamisessa. Ilmoittaudu talkoolaiseksi kyläkoordinaattorille sähköpostitse kaarina.pullinen@vihtijarvi.fi tai 044 270 004.

Pop-up-kahvilat ovat avoinna kesälauantaisin kylän yhdistysten ja yksityistenkin toimesta. Jos haluat kokeilla kahvilanpitäjän roolia, on vapaana vielä la 5.6. ja muutama lauantaipäivä heinäkuussa. Varaa kahvilavuorosi Anjalta.

Tule mukaan kirpputoritoimintaan

Vihtijärven kirpputori toimii vapaaehtoisvoimin. Kirpparin tuotto käytetään kyläyhdistyksen toimintaan kylän ja kyläläisten hyväksi, esimekiksi kylätalon ylläpitoon ja yleishyödyllisten hankkeiden omarahoitusosuuksiin.

Tule mukaan hauskaan ja hyödylliseen kierrätystoimintaan! Voit toimia myyjänä, tavaroiden järjestelijänä, pihanurmikon leikkaajana tai auttaa tapahtumien järjestämisessä. Joskus tarvitsemme apua tavaroiden roudaamisessa, joskus kylttien tekemisessä tai niiden pystyttämisessä.  Normaaliaikoina järjestämme myös erilaisia tapahtumia. Tapahtumien ideointiin otamme myös mielellään vastaan tuoreita ajatuksia ja toteuttajakäsiä. Ilmoittaudu Anjalle 040 832 8855 tai kyläkoordinaattori Kaarinalle 044 2760 001.
Kirpputorivuoro kestää perjantaisin kolme tuntia, lauantain ja sunnuntain vuorot kaksi ja puoli tuntia. Toiminnassa mukana olo ei siis välttämättä vie paljoa aikaa.
Nuori: vapaaehtoistoiminnassa mukana oleminen kannattaa lisätä ansioluetteloon, olemalla kirpputoritoiminnassa mukana harjoittelet samalla helposti valmiuksia työelämää varten!

Tavataan Kylänpäässä!

(KP)