Päivähoito

Päivähoito

Vihtijärven päiväkodissa järjestetään varhaiskasvatusta ja esiopetusta. 

Päiväkodin piha-alueena on viihtyisä aidattu alue, jossa lapset voivat keksiä monenlaisia ulkoleikkejä. Pihalla on myös päiväkodin vanhempien aikaansaama leikkimökki. Luonto on tärkeä osa arjen toiminnassa. Lähellä ovat niin metsät kuin järvet, jonne tehdään usein majanrakennus -, makkaranpaisto-, marjastus- ja muita luontoretkiä.

Nummituvan kenttä ja pururata ovat myös sopivan lähellä päiväkotia. Talvella on hyvät mahdollisuudet harrastaa hiihtoa ja luistelua.
Vihtijärven koulu on aivan naapurissa, ja koulun kanssa tehdään monenlaista yhteistyötä.

 

Yhteystiedot:

Kouluntie 3
03790 VIHTIJÄRVI

Toimisto puh. 09 2760 792

tai puh. 044 042 1394

Vanhempaintoimikunta

Päiväkodin vanhempaintoimikunnan pääasiallinen tarkoitus on kerätä varoja päiväkodille yhteiseen mukavaan tekemiseen, retkeen tai tilaisuuteen. Päiväkodin henkilökunta ja vanhempaintoimikunta ovat yhdessä sopineet varojen käytöstä. On hankittu leluja, järjestetty teatterimatkoja ja muita retkiä, ja joskus tilattu päiväkodille esiintyjiä. 

Vanhempaintoimikunta on vuosittain kerännyt varoja esimerkiksi myyjäisillä tai erilaisilla tuotemyynneillä. Lisäksi on osallistuttu koko kylän yhteiseen puurojuhlaan ensimmäisenä adventtina.
Päiväkotilasten vanhempien yhteinen toiminta on ollut hyvin vapaamuotoista; toimikunta ei ole rekisteröitynyt yhdistykseksi eikä ole pitänyt harvoista kokouksista (n. 2 / vuosi) pöytäkirjaa. Tavoitteena on varainkeräyksen lisäksi ylläpitää mutkatonta yhteistoimintaa kodin, päiväkodin sekä vanhempien välillä.

Vanhempaintoimikunta pitää yhteyttä myös Facebook-ryhmän välityksellä. Ryhmä löytyy nimellä 'Vihtijärven päiväkodin vanhempaintoimikunta'.