Kyläyhdistyksen kirpputori on suljettu talveksi

Kyläyhdistyksen kirpputori on suljettu talveksi

Kyläyhdistyksen kirpputori on sulkenut ovensa talvikaudeksi.

Seuraava tapahtuma on suunnitteilla vappuaattona la 30.4.2022.

Seuraa Vihtijärven kirpputorin facebook-sivua sekä Vihtijärven kotisivuja.

Nähdään Kylänpäässä kesäkaudella 2022!

Osoite on Kylänpääntie 4, 03790 Vihtijärvi.

 

 


Kylänpään talon rappuset toimivat teatterikatsomona kesällä 2018, kun Teatteri Perä esitti näytelmää "Kolme porsasta ja ovela susi".

Tässä kesää koskevia asioita:

Kirpputorin tuotto menee lyhentämättömänä kylätoimintaan. Tavaralahjoituksia otetaan vastaan kirpputorilla sen aukioloaikoina. Jos haluat lahjoittaa tavaraa tai asioida kirpputorilla aukioloaikojen ulkopuolella, soita Anjalle 040 832 8855. Älä jätä tavaraa sopimatta oven eteen.

Tule mukaan kirpputoritoimintaan! Voit toimia myyjänä, tavaroiden järjestelijänä, pihanurmikon leikkaajana tai auttaa tapahtumien järjestämisessä. Joskus tarvitsemme apua tavaroiden roudaamisessa, joskus kylttien tekemisessä tai niiden pystyttämisessä. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia (yllä olevassa kuvassa meneillään teatteriesitys). Tapahtumien ideointiin otamme myös mielellään vastaan tuoreita ajatuksia.

Kirpputorivuoro kestää perjantaisin kolme tuntia, lauantain ja sunnuntain vuorot kaksi ja puoli tuntia. Toiminnassa mukana olo ei siis välttämättä vie paljoa aikaa.

Nuori: vapaaehtoistoiminnassa mukana oleminen kannattaa lisätä ansioluetteloon, olemalla kirpputoritoiminnassa mukana harjoittelet samalla helposti valmiuksia työelämää varten! 

Ota yhteys kirppiskummi Anjaan 040 832 8855 kun haluat lahjoittaa tavaraa tai tulla tutustumaan kirpputoriin tai kyläkoordinaattori Kaarinaan 044 2760 001 tai 050 363 2967, sähköpostitse kaarina.pullinen@vihtijarvi.fi