Kirpputori on suljettu talveksi -lämpimät kiitokset asiakkaille, lahjoittajille ja kirpputorin vapaaehtoisille kaudesta 2019! Nähdään taas keväällä.

Kirpputori on suljettu talveksi -lämpimät kiitokset asiakkaille, lahjoittajille ja kirpputorin vapaaehtoisille kaudesta 2019! Nähdään taas keväällä.

Vihtijärven kyläyhdistyksen vapaaehtoisvoimin ylläpitämä kirpputori sijaitsee Kylänpääntien alussa, Syökerin Tupaa vastapäätä Karkkilantien yli katsottaessa. Kirpputorin osoite on Kylänpääntie 4, 03790 Vihtijärvi.

Kirpputori on auki kesäkaudella seuraavasti:

Perjantaina 16-19
Lauantaina 11-16
Sunnuntaina 12-17

Kirpputorin tuotto menee lyhentämättömänä kylätoimintaan. Tavaralahjoituksia otetaan vastaan kirpputorilla sen aukioloaikoina. Jos haluat lahjoittaa tavaraa tai asioida kirpputorilla aukioloaikojen ulkopuolella, soita Anjalle 040 832 8855.

Tule mukaan kirpputoritoimintaan! Voit toimia myyjänä, tavaroiden järjestelijänä, pihanurmikon leikkaajana tai auttaa tapahtumien järjestämisessä. Joskus tarvitsemme apua tavaroiden roudaamisessa, joskus kylttien tekemisessä tai niiden pystyttämisessä. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia (yllä olevassa kuvassa meneillään teatteriesitys). Tapahtumien ideointiin otamme myös mielellään vastaan tuoreita ajatuksia.

Kirpputorivuoro kestää perjantaisin kolme tuntia, lauantain ja sunnuntain vuorot kaksi ja puoli tuntia. Toiminnassa mukana olo ei siis välttämättä vie paljoa aikaa.

Nuori: vapaaehtoistoiminnassa mukana oleminen kannattaa lisätä ansioluetteloon, olemalla kirpputoritoiminnassa mukana harjoittelet samalla helposti valmiuksia työelämää varten! 

Ota yhteys kyläkoordinaattori Kaarinaan 044 2760 001 tai 050 363 2967, sähköpostitse kaarina.pullinen@vihtijarvi.fi