Vihtijärven tiet huonokuntoisia - ota yhteys Väylään

Vihtijärven tiet huonokuntoisia - ota yhteys Väylään

Viime aikoina Perttulan sileääkin sileämmän suoran kunnostuksen jälkeen on Vihtijärven kylän teiden kunto jälleen herättänyt keskustelua. Kuten helmikuisessa kyläuutisessa kerrottiin, palvelee Tienkäyttäjän linja kansalaisia edelleen.

Lainaus Väylän sivuilta

Ilmoita tien kunnosta

Voit ilmoittaa maantien kunnosta Palauteväylä-palvelussa suoraan kartalle kohdennettuna ympäri vuorokauden. Välitämme ilmoituksia tietä hoitavalle urakoitsijalle arkipäivisin. Kartalta voit seurata myös muiden tekemiä ilmoituksia ja niiden käsittelyn tilaa. (Toim. huom: ilmoitukseen voi liittään myös valokuvan)

Ilmoita liikennettä vaarantavasta ongelmasta suoraan Tieliikennekeskusten Tienkäyttäjän linjalle soittamalla numeroon 0200 2100 (24/7). Tienkäyttäjän linjalle kuuluvia ilmoituksia ovat esim. tiellä oleva vesi, tielle kaatunut puu tai muu este, joka estää normaalin tienkäytön.

Ilmoittajilta pyydetään tarkka tieto ongelman sijaintipaikasta ja yhteystiedot. Tieliikennekeskuksen päivystäjä välittää ilmoitukset alueurakoitsijalle."

Huomaathan, että naapurille tien kunnosta valittaminen helpottaa mielipahaa hetkeksi, mutta vain ilmoittamalla epäkohdista asiallisesti Väylälle, menee tieto korjaamisesta vastaavalle taholle. Mitä useampi ilmoitus, sen enemmän painoarvoa. Liikenteen asiakaspalvelun kotisivut ovat suhteellisen selkeät, kannattaa tutustua!

(KP)