Vihtijärven kylävideo julkistetaan 7.10.2021 - tule mukaan katsomaan ensiesitystä

Vihtijärven kylävideo julkistetaan 7.10.2021 - tule mukaan katsomaan ensiesitystä

Ykkösakseli ry:n, alueemme Leader-toimintaryhmän, Yhdistyslaturi-hanke auttaa yhdistyksiä kehittämään toimintaansa. Parasta oppia on tutustua erilaisiin kyliin, yhdistyksiin ja toimintamuotoihin. Koronapandemian takia vierailut kylille eivät ole onnistuneet, joten Yhdistyslaturissa tehtiin kyliin ja paikkoihin tutustumisvideoita. Mikä loistava idea!

Vihtijärvellä hankeneuvoja Jaana Joutsen kävi kuvaajien kanssa kesäkuun alussa. Vihtijärvi-videon ensiesitys on torstaina 7.10.2021 klo 18 alkavassa Vinkkejä kyläsuunnitteluun -webinaarissa. Voit ilmoittautua tilaisuuteen tässä linkissä (viimeistään 5.10.2021).

Nyt voimme tarjota myös vaihtoehdon: Tule seuraamaan webinaaria kylätalolle yhdessä kyläkoordinaattorin kanssa! Webinaarin linkki aukeaa 17.45, joten saavu paikalle niillä main. Kyläyhdistys tarjoaa popparit ja mukavaa katseluseuraa. Kylävideo kestää vain noin 10 minuuttia, mutta sen jälkeen seuraa keskustelu. Mukana webinaarissa on myös Keski-Suomen kyläasiamies Reena Laukkanen-Abbey, jonka aiheena on Vihtijärvellekin pian ajankohtainen kyläsuunnittelu. Vihtijärvellä on tällä hetkellä voimassa kyläsuunnitelma 2017-2022, joten päivittämisen aika on pian käsillä.

 

(KP)