Vihtijärven kirpputorin Pop-up-katukeittiötapahtuma ei sateesta kärsinyt

Vihtijärven kirpputorin Pop-up-katukeittiötapahtuma ei sateesta kärsinyt

Vihtijärven Kirpputorin Pop-up-katukeittiöt tapatumapäivänä la 11.8. varauduttiin vesisateeseen ja sen myötä vaatimattomaan yleisömäärään. Toisin kävi: Sade ei tahtia haitannut.

Toista sataa hymysuista asiakasta nautti lounaasta tai kahviloiden tuotteista sisätiloissa. Urheimmat heistä ruokailivat viehättävässä ulkomiljöössämme. Katukeittiön oli yksityisten kyläläisten lisäksi pystyttänyt myös Vihtijärven Palvelutaloyhdistys, jonka jo mainetta niittänyt lettukahvila houkutteli väkeä. Myös lähimetsän tuotteista valmistettu keitto ja herkulliset munkit menivät kuin kuumille kiville. Kiitokset Riitalle ja Äniselle sekä avustajille!

 
Kirpparikummina hääräsi Anja, myyjä-Anu pääsi välillä tuuraamaan myös ruokamyyjää, Leena tarjoili wok-ruokaa.


Kylänpäähän saatiin myös kansainvälinen tuulahdus, kun saksasta tulleet Pia ja Kristian Godderis päättivät lyhyellä varoitusajalla pistää grillin kuumaksi. Ruokapisteensä tuoton nämä kesävihtijärveläiset halusivat lahjoittaa meneillään olevaan keräykseen talonsa tulipalossa menettäneen perheen hyväksi. Toimittajan lautaselle päätyi viimeinen pihvi-salaattiannos.

Ilmeisesti osittain paikallislehden kivan puffijutun ansiosta tavoitettiin uusia asiakkaita Vihdin alueelta ja lähikylistä. Yleisöryntäys oli niin mittava, että ruuat loppuivat ensimmäisen kahden tunnin aikana. Kahvia toki riitti tilaisuuden loppuun saakka.

 
Raijan kahvilan tuotteet menivät kaupaksi viimeistä pullaa myöten.

Myös varsinaisen kirpputorin aarteet löysivät uudet omistajat tarkan harkinnan jälkeen. Jopa Olkkalaan museoon lähti harvinainen esine.

Vihtijärven kirpputori Kylänpäässä on avoinna kesäviikonloppuisin su 8.9.2019 saakka. Seuraava tapahtuma on lauantaina 31.8.2019 klo 11-16. Teemana on sadonkorjuu. Vilttikirppikselle voi tulla myymään myös omaa Siivouspäivän satoa, varaa paikkasi Anjalta 040 832 8855. Paikalle on lupautunut valokuvaaja, joten nyt kannattaa tulla otattamaan vaikkapa perhepotretti Kylänpään koivukaunottaren kyljessä!

Iloisiin kohtaamisiin jatkossakin kirpputorilla!

(AK, KP, kuvat KK ja KP)