Vihtijärven kirpputorin kesäkausi huipentuu siivouspäivän vilttikirppikseen, syystoriin ja sulkijaisiin

Vihtijärven kirpputorin kesäkausi huipentuu siivouspäivän vilttikirppikseen, syystoriin ja sulkijaisiin

Lauantaina 28.8. vietetään Valtakunnallista Siivouspäivää.
Kylänpään kirpputorilta voit varata itsellesi edullisen 5 €:n vilttikirppispaikan Anjalta 040 832 8855.

Kyläkahvilaa pitää Vihtijärven VPK:n nuoriso-osasto. Pääset halutessasi osallistumaan myös talkoisiin, kun kirpparilla kasataan torikojuja kirppistoiminnan kehittämishankkeen merkeissä.

Lauantaina 4.9. klo 11-16 kirpputorin lisäksi Kylänpäähän nousee syystori.
Syystorilta voit ostaa ainakin kaalia, kukkia, perunaa, valkosipulia, hunajaa, koruja ja vilttikirppismyyjien tuotteita. Onko sinulle kertynyt syksyn satoa yli oman tarpeen? Sienet, mehut, hillot, marjat ja muut ovat viime vuosina menneet hyvin kaupaksi, varaa oma paikkasi Anjalta. Kyläkahvilaa pitää kaikkien seudun kylien edustaja, Uudenmaan kylät ry.

Lauantaina 11.9. klo 11-16 vietetään Kylänpäässä kirpputorin sulkijaisia.
Jo lähes perinteisesti on mukaan lupautunut amerikkalais-Selkiläinen hampurilastaivas Dogs & Deli. Kyläkahvilaa pitää Taikapajan Mari ja vilttikirppispaikan voi tähänkin tapahtumaan varata Anjalta.

Vihtijärven kirpputori on hiljattain saanut myös omat Facebook-sivut. Siellä kerrotaan myös tapahtumista, sekä kirpparin "uutuuksista".

Tervetuloa asioimaan Kylänpäähän Vihtijärven kirpputorille! Muistathan, että et tule kipeänä tai flunssaoireisena ja huomioit muut paikalla olijat.

(KP)