Vihtijärven kesäkirpputori avaa ovensa

Vihtijärven kesäkirpputori avaa ovensa

Vihtijärven kirpputorin 14. kesäkausi alkaa ensi lauantaina 23.5.2020. Kirpputori on auki klo 11-16. Tavanomaisen kirpputorin lisäksi paikalla on Puutarha Risto Vallan kesäkukkia ja taimia. Kylänpään pihaan saapuu myös syksyn sulkijaisista tuttu selkiläis-amerikkalainen hampurilais- ja grilliruokataivas Dogs & Delin take-awaykeittiö.


Kirpputorin sulkijaisista syyskuussa 2019 teki burgeripäivän selkiläinen Dogs & Deli.

Äitienpäiväksi myytiin kukkia

Kylänpään kirpputorin aukioloon otettiin pieni varaslähtö äitienpäivän aattona, kun munkkien ja kukkamyynnin ohessa olivat kaikki ovet avoimena. ”Perheitä lapsineen poikkesi ulkoilemassa kukkaostoksille ja kirpputorin löytöretkelle”, kertoo kirpputorin aktiivi Anja Kokkonen.

Tervetuloa asioimaan Kylänpäähän! Noudatathan hygieenisyyttä sekä riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin ja myyjiin. Älä tule kirpputorille sairaana.

Kirpputori on avoinna kesäkaudella seuraavasti:

Perjantaina 16-19
Lauantaina 11-16
Sunnuntaina 12-17

Kirpputorin tuotto menee lyhentämättömänä kylätoimintaan. Tavaralahjoituksia otetaan vastaan kirpputorilla sen aukioloaikoina. Jos haluat lahjoittaa tavaraa tai asioida kirpputorilla aukioloaikojen ulkopuolella, soita Anjalle 040 832 8855. Älä jätä tavaraa sopimatta oven eteen.

Tule mukaan kirpputoritoimintaan!

Voit toimia myyjänä, tavaroiden järjestelijänä, pihanurmikon leikkaajana tai auttaa tapahtumien järjestämisessä. Joskus tarvitsemme apua tavaroiden roudaamisessa, joskus kylttien tekemisessä tai niiden pystyttämisessä. Normaaliaikoina järjestämme myös erilaisia tapahtumia. Tapahtumien ideointiin otamme myös mielellään vastaan tuoreita ajatuksia ja toteuttajakäsiä. Ilmoittaudu Anjalle 040 832 8855 tai kyläkoordinaattori Kaarinalle 044 2760 001.

Kirpputorivuoro kestää perjantaisin kolme tuntia, lauantain ja sunnuntain vuorot kaksi ja puoli tuntia. Toiminnassa mukana olo ei siis välttämättä vie paljoa aikaa.

Nuori: vapaaehtoistoiminnassa mukana oleminen kannattaa lisätä ansioluetteloon, olemalla kirpputoritoiminnassa mukana harjoittelet samalla helposti valmiuksia työelämää varten! 

Tavataan Kylänpäässä!

(KP)