Vihtijärven Uhka oli jälleen Vihdin paras viestiseura

Torstai-iltana 21.5. käytiin tämän vuoden kunnanmestaruustaistot viestijuoksuissa. Sarjoja oli aina 9-vuotiaista alkaen ikämiehiin ja –naisiin asti. Vihtijärveltä saatiin tällä kertaa edustus jopa 10 eri viestijoukkueeseen. 4 x 100 metrin joukkueita oli yhteensä seitsemän ja 4 x 400 metrin joukkueita kolme.

Kilpailu alkoi lupaavasti, kun 9-vuotiaat tytöt ottivat heti ensimmäisessä viestijuoksussaan ykkössijan. Näin tekivät myös 11 vuotiaat pojat. Nuorimmista junioreista mitalisijoja napsivat myös 11 vuotiaat tytöt ottamalla hopeaa. Kokonaiskilpailun voiton kannalta taisto oli tasainen sillä kilpailun puolivälin jälkeen Uhkan kanssa tasavoitoin oli mm. Ojakkalan Visa ja Nummelan Tarmo. Vihtijärven kannalta tilanne helpottui huomattavasti, kun pojat 15 saivat kultaa omalla suorituksellaan. Heti tämän perään naisten 4 x 100 metrin joukkue otti hienosti pronssia. Lähestulkoon viimeisen niitin arkkuun iski miesten 4 x 100 metrin joukkue, joka veti pisimmän korren ja nappasi kultamitalit Vihtijärvelle.

Ennen viimeisiä aikuisten sarjojen 4 x 400 metrin viestejä teoreettinen mahdollisuus kahteen voittoon oli kuitenkin muilla joukkueilla vielä olemassa. Uhka osallistui kahdella naisten joukkueella ja yhdellä miesten joukkueella loppumittelöön. Näistä mitalisijana saatiin miehille vielä hopeaa. Tämä riitti kokonaiskilpailun voittoon ja näin olivat juhlat valmiit. Ylivoimaisesti parhaimmalla kannustusjoukolla oli tekemistä hyvien suoritusten kanssa ja näin parhaan seuran kiertopalkinto käväisi näyttäytymässä Nummelan kentällä, josta se saateltiin jälleen kotiin Vihtijärvelle.

Mukaan saatiin taltioitua muutama video, joista pääset aistimaan tunnelmaa.

Urheiluruutukooste viesteistä http://youtu.be/ax2VxrG02lM

T9 video https://youtu.be/Xq5khzGrF_s

P9 video https://youtu.be/VBsb6YT-eDE

T11 ja P11 video https://youtu.be/GVa5SUMqmy8

P15 video https://youtu.be/L83PVczh6Fw

NYl video https://youtu.be/wnSlfIiS9Xo

MYl video https://youtu.be/7mh-iu4GQI8

 

Joukkueissa juoksivat seuraavat:

Tytöt 9 v: Mimmi Ruuskanen, Jenni Holopainen, Iida Hellberg ja Piret Palonen.

Pojat 9 v: Jooa Liukkonen, Miro Lappalainen, Kalle Keränen ja Aleksi Einesalo.

Tytöt 11 v: Joanna Liukkonen, Emma Ruuskanen, Ilona Hulkko ja Paris Palonen.

Pojat 11 v: Miro Lappalainen, Konsta Keränen, Roni Lasanen ja Juuso Holopainen.

Pojat 15 v: Milo Pettersson, Mauno Havukorpi, Ilkka Hulkko ja Elis Kautonen.

Naiset Yleinen: Riitta Vuolteenaho, Sari Ruuskanen, Suvi Virkki ja Jaana Hellberg.

Miehet Yleinen: Petri Palonen, Jukka Vihtkari, Ismo Hulkko ja Jasse Vihtkari.

(23.5.2015 JV)