Vihtijärven asiamiesposti aiotaan lakkauttaa

Vihtijärven asiamiesposti aiotaan lakkauttaa

Posti on päättänyt lakkauttaa Vihtijärven asiamiespostin 1.4.2018. Asiasta toimitukselle kertoi Syökerin Tuvan nykyinen yrittäjä Anita Vihtkari. ”Hämmästyttävää, sillä volyymi on kasvanut koko ajan siitä lähtien kun Syökerin Tupa avattiin vuonna 2006”, ihmettelee Anita.

”Posti tarkastelee asiamiespostiverkostoja silloin tällöin. Vihtijärven asiamiesposti on päätetty lakkauttaa 1.4.2018, perusteena ovat liiketaloudelliset sekä volyymiin perustuvat syyt”, kertoi asiamiespostien esimies Kari Niukkanen. Tarkasteluun on tällä kertaa ryhdytty ilmeisesti Syökerin Tuvan omistajavaihdoksen vuoksi. Lakkauttamisen jälkeen Vihtijärveläisten asiamiesposti olisi Röykässä.

Kyläyhdistys kerää kyläläisten perusteluja palvelun sälyttämiselle

Vihtijärven kyläyhdistys ry:n tarkoitus on sääntöjensä mukaan muun muassa edistää julkisten ja kaupallisten palveluiden säilymistä ja kehittämistä Vihtijärven kylän alueella. Jo tästä syystä kyläyhdistys tekee Postille vastineen asiamiespostin lakkauttamispäätöksestä 11.3.2018 mennessä. Lähetä rakentavat kommenttisi ja perusteet asiamiespostin säilyttämiseksi Vihtijärvellä kotisivujen toimitukselle sähköpostilla osoitteeseen toimitus@vihtijarvi.fi tai tässä linkissä. Kommentteja ja perusteluja kerätään, jotta kaikki mahdolliset näkökulmat tulisi huomioitua kyläyhdistyksen vastineessa Postille.

Asiamiespostin lakkauttamista vastustavaan adressiin voi myös käydä kirjoittamassa nimensä Syökerin Tuvalla tiistaina 6.3.2018 alkaen.

(5.3.2018 KP)