Vandalismia Vihtijärvellä 6.4.2019

Vandalismia Vihtijärvellä 6.4.2019

Vihtijärvellä herättiin perjantain ja lauantain välisenä yönä klo kahden tienoilla meteliin, kun oranssilla autolla liikkeellä olleet kolme nuorta miestä olivat voimansa tunnossa Syökerin tuvan pihassa huudattamassa autoparkaansa. Tästä matka jatkui vaalimainosten tuhoamiseen; kyytiä sai niin Eerikki Viljasen, Tapio Karjalaisen, Leena Meren kuin Raija Vahasalonkin vaalimainokset. Siinä sivussa osansa nuorten vihaisten miesten huomiosta sai myös Vihtijärven kylän yhteinen tunnus; vene ja keväiset jäniksenpojat! Neljästä jäniksestä vain yksi säästyi vandalismilta.

Hans Brummer löysi yhden jänisparan riepoteltuna ollessaan menossa Helsinkiin kokoukseen. Samassa paikassa olivat Eerikki Viljasen vaalimainoksen riekaleet.

Arvatenkin kyseiset vihaiset nuoret miehet eivät omista selkärankaa, johon voisivat tukeutua ja ilmoittautua vapaaehtoisesti korjaamaan kylän henkeä viestivän venesomistuksen. Mutta jos joku tietää kuka asialla oli, voisiko kertoa ? Poikien oman tulevaisuuden kannaltakin olisi hyvä, jos heille selviäisi oikean ja väärän teon ero.

(SP)