Tule ja pystytä oma myyntipisteesi Avoimet Kylät-tapahtumaan la 11.6.2022

Tule ja pystytä oma myyntipisteesi Avoimet Kylät-tapahtumaan la 11.6.2022

Kesäkuun toisena lauantaina 11.6.2022 vietetään 8. kertaa valtakunnallista Avoimet Kylät-päivää. Päivän tavoitteena on lisätä kylätoiminnan tunnettuutta ja esitellä kylien monipuolista toimintaa.

Avoimet kylät -päivänä kylät avaavat ovensa ja järjestävät vierailijoille omannäköistään ohjelmaa. Ohjelmassa on sekä perinteisiä pihakirppiksiä ja talkoita että paikallisia erikoisuuksiakin, kuten sauna- ja karaokemaratoneja. Avoimet Kylät -päivä käynnistää lomakauden ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua kyliin asumisen, yrittämisen ja lomailun paikkoina.

Lisätiedot valtakunnallisesta tapahtumasta ja päivittyvä tapahtumakartta löytyvät www-sivuilta https://avoimetkylat.fi/
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset yhdistykset ja aktiivit. Vuonna 2022 Avoimet Kylät päivä on samana päivänä Maa- ja kotitalousnaisten järjestämän Impin päivän kanssa.

Vihtijärvellä on mahdollisuus vuokrata oma myyntipaikka Kylänpään kirpputorin pihapiiristä tai takakonttikirppispaikka Syökerin Tuvalta. Myyntipaikan voit varata Anjalta 040 832 8855. Kahviloiden ja kirpputorien lisäksi on luvassa myös ukulelemusiikkia ja lastenteatteria. Nyt siis suunnittelemaan omaa myyntipaikkaa!

Kirpputori on avoinna klo 11-16, Karkkilan Ensimmäinen Ukuleleorkesteri esiintyy Syökerin Tuvalla n. klo 12-13. Teatteri Rollon lastenteatteriesitys Umpimähkän valtakuta alkaa kirpputorin pihapiirissä klo 16.30.

Lisätietoja ohjelmasta ja aikatauluista seuraa vähän lähempänä ajankohtaa.

(KP)