Tiistaikerhon syyskauden avajaiset vietettiin kylätalolla

Tiistaikerhon syyskauden aloitukseen kylätalolle saapui miltei parikymmentä varttuneemman väen edustajaa. Kylätalon hissi surisi edestakaisin portaikoissa ja alhaalla oli kyytijonossa kiva rupatella.

Riitta Rinne toivotti ensin kaikki tervetulleeksi ja piti sitten pienen jumpan istuvalle väelle. Koska nyt juhlittiin myös palvelutaloyhdistyksen 15-vuotista taivalta, Riitta luki Vihdin Kruunu-kirjan tarinaa yhdistyksen perustamisesta. Syksyn ohjelma käytiin läpi ennen ruokailua. Tällä kertaa ruokana oli maistuvaa kinkkukiusausta ja fetasalaattia sekä juhlan kunniaksi kakkua kahvin kanssa. Tulevissa tiistaikerhoissa saa keittolounaaan kahvituksen kera edulliseen viiden euron hintaan.

Ruuan jälkeen myös keskusteluihin otettiin mukaan 15-vuotisteema. Muisteltiin aikoja, joilloin itse oltiin 15 vuotiaita ja mitä silloin tehtiin. Useimmat totesivat olleensa jo töissä!

Tiistaikerhossa aloitettiin myös ihan uusi juttu, kun Riitta luki kirjaa ääneen. Ensimmäiseksi luettavaksi kirjaksi oli valittu Tuomas Kyrön Mielensäpahoittaja, jossa on sopivia hauskoja pieniä tarinoita vanhemman miehen arjesta ja ajatuksista. Hauskat tarinat kirvoittivat hymyn huulille usealla.

   

Kerhon vetovuorossa oli Riitta.

Keittiössä hääräsivät Aila Juslin, Irma Lundell sekä Änise Haapalainen.

Ruokaa odotellessa vaihdettiin kuulumisia kerhoväen kesken.

Seuraavan kerran 30.10. Vihtijärven tiistaikerhossa kuullaan matkakertomuksia Karjalan kierrokselta. Tiistaina 13.11. Vuokko Kuula tulee kertomaan vanhenevan ihon hoidosta ja halukkaat saavat influenssarokotuksen. Seurakunnan seniorityöstä kuullaan 27.11. ja pikkujouluja vietetään 11.12. Silloin Eija-Sinikka laulattaa ja koululaiset tulevat esiintymään. Joulupukki luvattiin saada paikalle, jos kerholaiset ovat olleet kilttejä ja osallistuneet runsain joukoin muihin kerhokertoihin.

Tervetuloa kaikki mukaan viettämään mukavia tiistai-iltapäiviä!

(16.10.2012 AN)