Syystempauksessa tänä vuonna myös huutokauppa

Vihtijärven Nummituvalla järjestetään lauantaina 26.9.2015 klo 11-15 jo perinteeksi muodostunut syystempaus. Viidettä kertaa järjestettävän tapahtuman takana on Vihtijärven VPK:n naisosasto.

Uutta syystempauksessa on tänä vuonna huutokauppa, jolla kerätään varoja Vihtijärven koulun iltapäiväkerhotoimintaan. Huutokaupan järjestää koulun vanhempainyhdistys. Heli Einesalo vanhempainyhdistyksestä kertoo, että syy uudenlaiselle varainkeruulle löytyy rahantarpeesta. Vihdin kunta ei järjestä koululaisille ja heidän perheilleen tuikitärkeää iltapäivätoimintaa, vaan siitä vastaa vanhempainyhdistys. Iltapäiväkerho saa toimintaansa tukea kunnalta sekä parilta yhdistykseltä, mutta ilman varainkeruuta kerhon järjestäminen vaikeutuisi. Viime vuonna toiminta jäikin hieman miinukselle. Iltapäiväkerhon jatkuminen mahdollistaa perheille sen, että lapsella on turvallinen paikka, johon mennä viettämään koulupäivän jälkeiset tunnit. Iltapäiväkerhossa pienet koululaiset tekevät läksyjä, leikkivät ja nauttivat välipalan. Huutokauppaan on saatu myyntiin hyvän käyttötavaran lisäksi antiikkiakin. Huudettavat tavarat ovat esillä klo 12, ja huutokauppa alkaa klo 13.30. Iltapäiväkerho kerää syystempauksessa rahaa myös vanhempainyhdistyksen omalla kirpputoripöydällä, josta voi käytetyn tavaran lisäksi ostaa leivonnaisia mukaan.

Muutoin syystempaus toteutetaan tänä vuonna edellisvuosien tapaan. Mervi Kannisto-Kallela Vihtijärven VPK:n naisosastosta kertoo, että tempauksella kerätään varoja mm. Nummituvan ylläpitoon. Hänen mukaansa suosittu keittobuffet uusitaan jälleen: maksua vastaan saa maistella useaa erilaista keittoa. Keittiössä tarjotaan myös jälkiruokaa ja kahvia. Syystempauksessa on mahdollista myös ostaa itselleen erilaisia hoitoja. Valittavana on ripsien ja kulmien värjäystä, intialaista päänhierontaa, niska-hartiahieronta sekä manikyyri. Tuttuun tapaan tapahtuma täyttää Nummituvan salin kirpputoripöydillä, jollaisen halukkaat voivat varata itselleen. Vihtijärven VPK esittelee toimintaansa syystempauksen yhteydessä muun muassa ajeluttamalla halukkaita paloautolla. Tulijoiden kannattaa varata mukaansa käteistä, sillä korttimaksu on mahdollinen vain keittiössä.


Katso syystempauksen mainos tästä.

(22.9.2015 LR-J)