Syysharrastukset alkavat

Syysharrastukset alkavat

Elokuu, koulujen sekä harrastuskauden alku on taas käsillä.

Tulevalla syyskaudella voi vakiintuneen joogakurssin lisäksi ilmoittautua kylätalolla järjestettävälle kehonhuoltokurssille.

Joogakurssi järjestetään maanantaisin 14.8.2023 alkaen. Ajankohta on klo 18.30-20.30. Joogakurssin tavoitteena on opetella parantamaan kehon ja mielen hyvinvointia joogan avulla. Ohjaajana toimii Heini Romo-Lappalainen. Mukaan ryhmään mahtuu neljätoista osallistujaa. Mukaan voi ilmoittautua myös "kymppiläisenä", jolloin mukaan pääsee osallistumaan silloin kuin joku ryhmään sitoutuneista ei pääse paikalle. Kurssimaksu riippuu osallistujien määrästä ja maksetaan kauden lopuksi.

Ilmoittautuminen: kaarina.ekholm@vihtijarvi.fi tai 044 2760 001/Kaarina. Lisätietoja joogasta: 040 730 2056/Heini.

Opintotoimintaa tukee Maaseudun sivistysliitto MSL.

Kiinnostaako kehonhuolto?

Uusi mahdollisuus kylällä on yrittäjävetoinen. Naapurikylän Liikuntapalvelut Mari Haimi järjestää tänä syksynä lempeitä kehonhuoltotunteja kylätalolla. "Lempeä kehonhuoltotunti joka sopii jokaisen keholle ja mielelle, miehille ja naisille", mainostaa Mari.
Lempeä kehonhuoltotunti on oiva matalankynnyksen tunti sinulle joka haluat aloittaa liikunnan kevyesti, herätellä kehoa ja aineenvaihduntaa lempeillä dynaamisilla venyttelyillä ja kevyillä keskivartaloa vahvistavilla liikkeillä. Tunti sopii myös sinulle aktiiviliikkuja, palauttavaksi tunniksi ja auttaa avaamaan kireitä lihaksia ja tuomaan vastapainoa kiireisen arjen keskelle. Kurssin hinta on 120€/12 krt.
Torstaisin klo 18.30 - 19.30 ajalla 24.8. – 16.11.
(syyslomatauko vko 42)
Tule kokeilemaan tuntia su 13.8. klo 18-19 (5€ käteinen/MobilePay)
Oma jumppamatto mukaan.
Ilmoittaudu/lisätiedot mari.haimi@netti.fi
Tunnin järjestää Liikuntapalvelut Mari Haimi

Syksyllä voi aloittaa muunkin harrastuksen omalla kylällä. Katso eri yhdistysten yhteystiedot vaikkapa kylälehdestä 2023.

(KE)