Sisustusliike putkahti esiin Syökerin tuvalla

Varsinkin pienten ja hiukan isompienkin tyttöjen tavarataivas on laskeutunut keskelle Vihtijärveä.
Pieneksi Joulupuodiksi nimetty kolmen sisustusliikkeen ainutlaatuinen pop up -liike majailee Syökerin Tuvan päätyhuoneistossa. Josette Saraskoski luotsaa Pienen pientä puotia Järvenpäässä. Noin vuoden verran nettipuotia pitänyt Josette on ahkerasti puodissa myymässä toinen toistaan ihanampia sisustus- ja lahjatavaroita yhdessä serkkunsa ja äitinsä kanssa.


Jouluisen punaista ja ihania karkkivärejä.

"Serkullani on Tilpehööri-niminen nettikauppa ja äitini Carita Lehtinen on pitänyt sisustustavaraliikettä Vihdin kirkonkylällä sekä Karkkilassa", Josette kertoo. Tämä on naisten ensimmäinen kerta, kun heillä on yhteinen myymälä. Pääsääntöisesti tuotteita myydäänkin nettikaupassa. Mistä sitten ajatus tulla Vihtijärvelle pitämään puotia? "Ajatusta myymälästä oli pyöritelty jo jonkin aikaa", Josette kertoo. "Äitini asuu täällä Vihtijärvellä ja Syökerin Tuvan päädyssä oli vapaana myymäläksi soveltuva tila. Siitä se ajatus sitten lähti." Hän jatkaa. Suunnitelmissa on myös kevätpuoti. "Tuotevalikoima on silloin tietenkin erilainen, kuin nyt näin joulun alla" Carita kertoo ajatuksestaan.


Maalaisunelmia pikku pojalle ja tytölle.

Myymälässä on käynyt kivasti ihmisiä ostoksilla. Kirsi Auer on tutustumassa myymälään ensimmäistä kertaa. Kirsi pitää puotia kivana piristysruiskeena kylälle. "Tänne täytyy tulla paremmalla ajalla uudelleen" Kirsi toteaa.


Puodissa on käynyt kivasti asiakkaita. Kirsi Auer on liikkeessä ensimmäistä kertaa.

Tavara Pienessä Joulupuodissa vaihtuu tiheään, joten myymälässä kannattaa käydä useamminkin. Tuottevalikoimassa on muun muassa suomalaista käsityötä sekä Weisten ja Lyhtytalon tuotteita. Lisäksi tuotteita puotiin on hankittu Englannista, Tanskasta ja Hollannista.


Liikkeessä tuotteet on aseteltu houkutteleviksi asetelmiksi.

Joulupuoti on avoinna 9.11. - 23.12.
ma-pe 10-18
la ja su 12-16

-SA-