Puurojuhla päätettiin Maamme-lauluun

Puurojuhla päätettiin Maamme-lauluun

Päiväkotilaiset valloittivat taas vihtijärveläisyleisön sydämet esiintymällä Yli-Sepän puurojuhlassa. Kylän pienimmistä koostuva jouluinen joukko esitti Tanja Sairan tuella kappaleet Tuiki, tuiki tähtönen ja Joulupukki. Lapset innostuivat musisoimaan kulkusillaan myös yhteislaulujen mukana. 

Valloittavaa päiväkodin ryhmää. Minja ja Make sytyttivät yhteistuumin adventtikynttilän.

Ensimmäisen adventin kynttilän sytytti tokaluokkalainen Minja.  Yhteislaulu Nyt sytytämme kynttilän aloitti Vihtijärven joulun odotuksen.  Eva Oksa ojensi kappelilla pidettyjen myyjäisten tuoton kyläyhdistykselle, kuten jo monena vuonna on ollut tapana. 

Manteli löytyi tänä vuonna Raija Toiviaisen lautaselta. Joku jo epäili vilppiä, kun puurokauhan varressa sattui olemaan Raijan mies Markku Pietilä, mutta uskoaksemme kyseessä on vain pelkkä joulun taika.

Viimeiseksi vielä perinteisen Sydämeeni joulun teen jälkeen harjoiteltiin illan musiikista vastanneen Henna-Riina Kuuselan ehdotuksesta varmuuden vuoksi Maamme-laulu torstain Itsenäisyyspäiväjuhlaa varten.

Yhteislaulujen jälkeen oli ilo huomata, miten koko puurojuhlaväellä ei ollut kiire pois. Pöytien äärellä rupateltiin, hörpättiin vielä santsikupit glögiä ja kaavittiin viimeiset puurot kattiloiden pohjilta.

(3.12.2017 HE & KP)