Perhekerho päättyi Vihtijärvellä

Perhekerho päättyi Vihtijärvellä

Vihdin seurakunta on järjestänyt päiväkerhotoimintaa Vihtijärvellä jossain muodossa yli neljänkymmenen vuoden ajan. Päiväkerhoa on pidetty kappelissa, nykyisen päiväkodin tiloissa sekä kylätalolla. Kerho kulki jossain vaiheessa lasten suussa myös nimellä "Ailan kerho" pitkäaikaisen ja pidetyn kerhonohjaajan, Aila Vaskelan mukaan.

Toukokuun 12. päivä 2017 päättyi seurakunnan lapsityö Vihtijärvellä ainakin toistaiseksi, kun perhekerhon kevätjuhlaa ja päättäjäisiä vietettiin Vihtijärven kylätalon tiloissa. Viime vuosina osallistujia on ollut vähän. Kuluneella kaudella iloinen joukko onkin koostunut lapsista ja isovanhemmista.  


Perhekerhon päättäjäisväki asettui ryhmäkuvaan. Vasemmalta ylhäältä: Emilian mummu Eila Pulkkinen, kerhonohjaaja Maria Nordberg. Vasemmalta alhaalta Venlan mummu Eeva Penttinen, tulevat eskarilaiset Venla Saira ja Emilia Pulkkinen, Onni Nystén mummunsa Marjo-Riitta Nysténin sylisää sekä Onnin toinen mummu Irma Salo.

"Mukavaa on ollut", kiittelevät kerholaiset ja ohjaaja Mariakin. Seurakunnan perhekerho jatkaa toimintaansa vielä Ojakkalassa, Otalammella, Herrakunnalla, Vihdissä ja tietysti Nummelassa.

Kylätalon ovet ovat avoinna uusille ideoille 

Mikäli halukkuutta ja intoa löytyy, voitaisiin vihtijärveläisten pieniä lapsia kotonaan hoitavien vanhempien kanssa miettiä jotain omaehtoista muuta yhteistä toimintaa - tilat ovat olemassa. Jos olet vihtijärveläinen kotiäiti tai -isä ja kiinnostunut yhteistyöstä muiden vanhempien kanssa, ota yhteyttä hankekoordinaattori Kaarina Pulliseen 044 2760 004 tai kaarina.pullinen(@)gmail.com, niin mietitään yhdessä eri vaihtoehtoja!

(28.5.2017 KP)