Nummituvan hiihtoladun ylläpitäjät ärähtävät

Latupohjalla muuten kuin suksilla liikkuminen närkästyttää ladun ylläpitäjiä

"Josko sais sen verran ymmärrystä laduilla liikkujille, että ei mentäisi jalan, pulkalla, koiran kanssa tai millään muullakaan, kuin niillä suksilla sinne tehdyille latupohjille. Ei edes siihen kelkalla ajettuun pohjaan", viestitettiin kyläsivujen toimitukseen kylän yhteisen Nummituvan valaistun ladun ylläpitäjien taholta. "Tuli sen verran ärräpäitä sisältävää palautetta kelkkakuskilta".

"Onhan tämä päivänselvää jokaiselle asian ymmärtävälle, mutta jos nyt satut näkemään näitä ei-toivottuja tapauksia, niin kerro vaikka tämän viestin sisältö tekijälle", jatkaa ilmiselvästi tuohtunut talkoolainen.

Jalkaisin, pulkalla, koiran kanssa ja muilla keinoin saa siis mennä missä muualla vaan tohtii, mutta ei siis Nummituvan valaistulla ladulla. Se on näin talvikautena varattu yksinomaan hiihtäjille. 

Jos saat jonkun kelkkailijan suostuteltua ajamaan kävelyreitin johonkin sopivaan kohtaan toisalla, niin aina parempi! Toimitus jakaisi nielellään vinkkejä hyvistä lenkkeilyreiteistä näin talvellakin. Tai pulkkamäestä. Vinkit tähän linkkiin.

(29.1.2015 KP)