Nummituvalla kisattiin sateesta piittaamatta

Nummituvan perinteisissä juhannuskisoissa meinasivat tänäkin vuonna parkkipaikat loppua kesken. Kisat ovat säilyttäneet suosionsa vuosi toisensa perään, ja reipasta väkeä saapui paikalle ympäri pitäjän. Joukossa oli paljon kesäasukkaita juhannusvieraineen.

Vihtijärven Uhkan puheenjohtaja Jukka Vihtkari kertoi, että osanottajia oli edellisvuosien tapaan. Sateinen sää ei siis ollut kilpailuinnon esteenä - ja olihan sää viimevuotiseen räntäsateeseen verrattuna ajoittain jopa hyvä. Kenttäpelien puolella lensivät niin pallot, pussit, tikat kuin saapaskin, ja lisäksi nopeusheitto ja ilmakivääriammunta olivat suosittuja. Juoksulajeissa sarjoja löytyi kaikille sukupolville. 

Myös Jukka Vihtkari palkittiin kisojen aikana. Vihdin Viestin puheenjohtaja Arto Sahramaa luovutti hänelle SVUL:n ohjaajastipendin työstä urheiluseuran ja urheilijoiden hyväksi.

 

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Numerolla 90 kilpailleen Kaapo Liikalan hyväntuulinen pinkaisu toi voiton 3-vuotiaiden 30 metrillä. Isä-Olli kilpaili kolmiottelussa.

 

Kuuluttajana toimi rempseä Kaisa Kuusela, jolle Saija Vihtkari toimitti kisan lähtölistoja.

 

Jukka Vihtkari kirjasi ja päivitti tuloksia 'on line'.

 

Pituutta kelpasi hypätä uudella radalla! Jasse Vihtkari näyttää mallia.

Juoksukisoissa nähtiin tiukkojakin taisteluita. Tässä toisistaan ottavat mittaa Magda Havukorpi (vas.) ja Milla Tupitsa 11-vuotiaiden tyttöjen sadalla metrillä.

 

Kenttäpeleissä ei oltu turhan vakavamielisiä. Pallonheittoa veti Erik Lindell (kuvassa takana).

Juttua riitti myös kentän laidalla.

Vihtijärven Uhkan juhannuskisoja on järjestetty jo vuodesta 1934. Vain sotavuosina jäivät muutamat kisat pitämättä. Nykyisellä paikalla Nummituvan kentällä kisat pidettiin ensimmäisen kerran vuonna 1961.

Kilpailun tulokset löytyvät kokonaisuudessaan Vihtijärven Uhkan kotisivuilta.

 

(24.6. HE, kuvat Juha Ahvenharju)