25.06.2012 Nummituvalla kisailtiin kotoisasti

Vihtijärven Uhkan toimelias talkoolaisporukka oli saanut kasattua jälleen kerran kokoon upean urheiluspektaakkelin juhannuspäivänä 23.6.2012. Perinteiden velvoittamana juontajana toimi juhannuskisojen "Antero Mertaranta" Pekka Penttilä. Tänäkin vuonna Nummituvan kentälle oli saapunut useampi satapäinen joukko urheilun ystäviä. Tekemistä kentältä saattoi löytää niin vauva kuin vaarikin, niin juoksusarjojen vaippasarjasta muihin kenttälajeihin kuten pussinheitto ja pallon heitto.

Juhannuskisat keräsivät runsaasti väkeä Nummituvan kentälle. 3-vuotiaitten tyttöjen ja poikien 30 metrin juoksukilpailussa maaliin kirmaavat numerolla 3 Lassi Ketonen, numerolla 2 Antti Ketonen ja numerolla 6 Antto Hovi.

 

Uusista kansallislajeistamme saappaanheitto on saavuttanut Vihtijärven juhannuskisoissakin suuren suosion. Heittovälineinä miehillä oli Nokian kontio kokoa 42 (musta) ja naisilla Nokian kontio kokoa 38 (punainen). Perinteinen mökkitikkakin oli jälleen mukana lajina, jossa tavoitteena on heittää viisi kertaa härän silmään. Ilmakivääriammunnassa taas viidellä ammuksella kovimman tuloksen tehnyt vei potin kotiin.

Kilpailun tulokset pääset katsomaan Vihtijärven Uhkan omilta nettisivuilta.

Kuvia juhannuskisojen tunnelmista pääset katsomaan tästä linkistä. Kuvat on ottanut Juha Ahvenharju.

Juhannuspäivän lopuksi Nummituvalla tanssittiin Antero Ketosen yhtyeen tahdissa kello kahdeksasta aina seuraavan vuorokauden puolelle kello yhteen saakka. Olutteltalla taas laulutaitoisia karaokefaneja laulatti Met-Set Service.

-SA- Kuvat: Juha Ahvenharju