Nummitupa oli suljettu yleisöltä viimeviikonloppuna - Halla 2015 toi satoja nuoria Vihtijärvelle

Nummitupa suljettu yleisöltä viikonloppuna - Halla 2015 tuo satoja nuoria Vihtijärvelle

Tulevana viikonloppuna 27.-29.2.2015 Nummituvalla on vilskettä ja vilinää kun siellä järjestetään Uudenmaan ja Helsingin pelastusliittojen yhteinen palokuntanuorten talvileiri nimeltään Halla 2015. Liittojen talvileiri on järjestetty jo useampana vuonna Nummituvalla. Ilmeisesti Vihtijärven järjestelyt ovat leiriläisiä miellyttäneet, koska vuosi vuodelta osallistujamäärä on kasvanut. Tänä vuonna osallistujia on peräti 300. Osallistujat tulevat useasta eri palokunnasta Uudenmaan alueelta. Nummituvan mäellä nähdään siis melkoinen telttameri ja itse tupakin varmasti pullistelee liitoksistaan kun Vihtijärven vpk:n naisosasto ruokkii tuon väkimäärän kolme kertaa päivässä leiriviikonlopun aikana. 
 
Itse leirin toiminnot pysyvät Nummituvan alueella, joten mäen ulkopuolella leiri ei  pitäisi juurikaan näkyä. Toki yltäkylläistä pelastusajoneuvo-bongausta kylällä voi kyllä halutessaan viikonlopun aikana harrastaa. Paloauton punainen väri  (RAL 3000) on siis hyvin yleinen näky Vihtijärven teillä viikonlopun ajan. Siispä autoilijoiden on erityisen turvallista liikkua, kun on apu erittäin lähellä aivan koko ajan. Luonnollisesti myös Vihtijärven vpk:n hälytysosasto on tämänkin viikonlopun normaalisti toiminnassa ja hälytysvalmiudessa 24/7. 
 
Palokuntaharrastuksesta kiinnostuneet voivat rohkeasti ottaa yhteyttä allekirjoittaneisiin, Vihtijärven vpk:ssa on vielä tilaa aktiivisille jäsenille.
 
Hälytysosasto - Mika Nilsson  
Nuoriso-Osasto - Kaisa Kuusela 
Naisosasto - Mervi Kannisto-Kallela 
 
(26.2.2015 MN)