Miljoona roskapussia Vihtijärvellä - on aika siivota tienvarret

Miljoona roskapussia Vihtijärvellä - on aika siivota tienvarret

Kevät on koittanut ja lumien sulaessa paljastuu tien varsilta taas yhtä sun toista roskaa.

Kyläyhdistys hankki viime vuonna noukkijoita yhteiseen käyttöön tienvarsien siistinä pitämiseksi. Halutessasi osallistu yhteisen ympäristön hoitamiseen ja toimi uutisen pääkuvan ohjeen mukaan: hae jätesäkki, noukkija ja heijastinliivit Syökerin Tuvalta ja yhdistä huvi (ulkona liikkuminen) ja hyöty (roskien kerääminen). Kun olet kerännyt valitsemasi tienvarsialueen, vie roskat koulun roskakatokseen tai sen seinustalle. Palauta noukkija sekä heijastinliivi Syökerin Tuvalle ja merkitse karttaan poimimasi tienpätkä.

Vihdin kunta on luvannut hoitaa roskasäkit ja -pussit tienvarsilta kerättyjen roskien osalta. Kunta sponsoroi myös tienvarsitalkoissa käytettävät jätesäkit.

EDIT: Tempaus jatkuu edelleen toukokuun puolelle (27.4.2023/ke)

Osallistu samalla Ylen Miljoona roskapussia -kampanjaan

Voit halutessasi osallistua myös Ylen Miljoona roskapussia -kampanjaan tässä linkissä. Kampanjan sivuille voi käydä merkitsemässä keräämiensä roskapussien lukumäärän. Tavoitteena on saada valtakunnallisesti kerättyä miljoona pussia roskia. Kampanjaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Ti 18.4. mennessä kerättyjä pusseja on sivujen tiedon mukaan kerätty yli 118 tuhatta. Kampanja kestää kesäkuun puoleen väliin saakka.

(KE)