Lähdetkö puolustamaan Vihtijärven mainetta ja kunniaa?

Lauantaina 6.6.2015 vietetään valtakunnallista Avoimet Kylät-päivää. Vihdin kylien tapahtuma KYLÄ-HULLUT LEIKKIMIELINEN KESÄKISAILU järjestetään Vihdin kirkonkylän urheilukentällä klo 14-17. Tapahtuman promoottori kertoo: "Vihdin eri kylien kehittämien leikkimielisten "kisailulajien" spektaakkelimainen koitos Vihdin kirkonkylän urheilukentällä. Kisailulajit ovat arvoitus, mutta tärkeintä on hauska yhdessätekeminen koko perheen ja muiden kyläläisten kanssa."

Nyt haetaan Vihtijärven edustusjoukkuetta. Keksitkö leikkimielisen kisailulajin, jolla ei tarvitse olla mitään tekemistä lihasvoiman, notkeuden tai nopeuden kanssa? Kerää vähintään kuuden hengen joukkue, johon kuuluu mielellään kaiken ikäisiä, sekä huutosakki ja lähde puolustamaan Vihtijärven mainetta ja kunniaa. Vihdin kunta tarjoaa tapahtumaan osallistujille kaffet ja paakelsit!

Kerro osallistumisestasi mahdollisimman pian, viimeistään 3.6. kyläyhdistyksen sihteerille 044 2760 004 tai sähköpostitse kaarina.pullinen(at)vihtijarvi.fi.