Ukuleleorkesteri lämmittelee Vihtijärvellä

Ukuleleorkesteri lämmittelee Vihtijärvellä

Naapurikaupunkiamme Karkkilaa pidetään ukuleleharrastajien keskuudessa Suomen ukulelepääkaupunkina. Karkkilan neljänsiä Ukulelefestivaaleja (linkki) vietetään 3.-4.8.2018. Mutta mikä on ukulele?

Se selviää ennen Ukulelefestivaaleja Vihtijärven Ylisepässä sunnuntaina 29. heinäkuuta klo 17 alkaen, kun Karkkilan 1. Ukuleleorkesteri saapuu Vihtijärvelle tutustuttamaan yleisönsä tuohon mainioon soittimeen. Väliajalla voi nauttia kyläyhdistyksen puffetin antimia ja sen jälkeen ohjelma jatkuu orkesterin konsertilla.

Tule siis tutustumaan ukuleleen sekä Ylisepän tuvan tunnelmaan sunnuntaina 29.7.2018 klo 17 alkaen! Pääsymaksu 5 €/hlö, perhelippu 10 €.

Vihtijärven kyläyhdistys on järjestänyt Hiiskulan kartanon tukemana erilaisia kulttuuritilaisuuksia lähes vuosittain Ylisepän hienossa tuvassa. Vuosien mittaan on kuultu paikallisia musiikin ja runojen esittäjiä, Vihdin Pelimanneja, Shakespearen juhlavuoden ohjelmaa (linkki) sekä laulettu maakuntalauluja (linkki) ja paljon muuta. Tänä vuonna on mahdollisuus virittäytyä ukuleletunnelmiin hyvissä ajoin ennen Karkkilan Ukulelefestivaalia.

(24.7.2018 KP)