Seurakuntavaalit tulevat, oletko valmis?

Seurakuntavaalit tulevat, oletko valmis?

Seurakuntavaalit ovat käsillä. Vihdin seurakunnan hengellinen osaaminen on loistavalla tasolla ja henkilökunta ammattitaitoista ja sitoutunutta. Talouden ja käytännön hoitamiseen tarvitaan myös käytännön talousosaajia virkamiesten tueksi. Seurakuntavaaleissa valitaan seurakuntalaisten edustajat kirkkovaltuustoon päättämään seurakunnan asioista. Tästä linkistä voit lukea lisää seurakuntavaaleista ja siitä, mihin asioihin seurakunnassa valitut luottamushenkilöt voivat vaikuttaa. Käy myös vaalikoneella ja tutustu ehdokkaiden mielipiteisiin ja näkemyksiin!

Vihtijärvi kuuluu Vihdin seurakuntaan. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 18.11.2018. Vihtijärveläisillä on mahdollisuus käydä äänestämässä ennakkoon oman kylän kappelissa tiistaina 6.11. klo 16-18 tai perjantaina 9.11. klo 17-20. Varsinaisena vaalipäivänä 18.11. Vihdissä voi äänestää Vihdin kirkossa klo 11-22.

Vihtijärven kappelin ennakkoäänestystilaisuuksissa on seurakunnan järjestämä kahvitarjoilu.

Vihtijärveltä kaksi ehdokasta

Seurakuntavaaleja varten on tälläkin kertaa perustettu oma valitsijayhdistys Kappeli Keskellä Kylää (lyhenne: Vihtijärvi). Kylän edustajiksi tällä kertaa ehdolla ovat vihtijärveläiset Mirja Juslin (40) ja Markku Pietilä (61).

Mirja Juslin eli Mirkku (Tradenomi, insinööri) on jo useamman polven vihtijärveläinen. "Seurakunnan toiminnan monipuolistaminen ja lähemmin jokaisen arkeen tuominen olisi hyvä asia", miettii Mirkku.

Markku Pietilä eli Make (Dipl. ins, MBA) on asettunut Vihtijärvelle vuonna 2009 ja on ollut Vihdin kirkkovaltuuston jäsen vuodesta 2014 lähtien. ”Seurakunnan taloudenhoito on tärkeää toiminnan jatkuvuuden kannalta”, toteaa seurakunnan kiinteistöryhmään kuuluva Markku. Markku on myös ensimmäisen kauden kunnanvaltuutettu  sekä Vihtijärven Vesiosuuskunnan puheenjohtaja.

Kylän molemmilla ehdokkailla on vahva koulutus ja osaaminen talouden alalta. Seurakunnan omaisuuden hoitamiseen tulee kiinnittää jatkossakin huomiota ja tehdä viisaita valintoja. Valintojen tulee tukea seurakunnan ydintehtäviä ja strategioita. Molemmille ehdokkaille on tärkeää, että Vihtijärven kylän keskellä sijaitseva kappeli ja hautausmaa pidetään edelleen hyvässä kunnossa ja seurakunnan aktiivinen toiminta kylällä jatkuu.

Tällä hetkellä kuukausittain kokoontuva diakoniatoimikunta ja viikoittain harjoitteleva kappelikuoro ovat monelle kyläläiselle tärkeitä. Ehdokkaidemme mielestä seurakunnan toimintaa voisi monipuolistaa myös Vihtijärvellä.

Tule tapaamaan kylän seurakuntavaaliehdokkaita

Haluatko tietää ehdokkaista ja heidän ajatuksistaan lisää? Onko sinulla toivomuksia tai kysymyksiä Vihtijärveä koskevista seurakunnan asioista? Mitä sinä toivoisit vastineeksi kirkollisverolle? Mirja ja Markku toivottavat kyläläiset lämpimästi tervetulleiksi Kylätalolle kahville ja keskustelemaan sunnuntaina 28.10.2018 klo 14-15.30. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös seurakuntaan kuulumattomat kyläläiset.

Muista äänestää – äänestämällä voit vaikuttaa!

Käy siis kappelilla ti 6.11.2018 klo 16-18 tai pe 9.11.2018 klo 17-20, äänestä omaa ehdokastasi ja tapaa naapureita sekä tuttuja kahvikupposen ääressä!

(KP)