Perhekerho kokoontuu jälleen Vihtijärvellä

Perhekerho kokoontuu jälleen Vihtijärvellä

Kylätalo täyttyi pitkästä aikaa vauvojen äänistä, tuoksuista ja taaperoikäisten pienten jalkojen töminästä, kun kylän nuoria vanhempia kokoontui perhekerhon merkeissä kylätalolle torstaina 4.4.2019. Ensimmäisellä kerralla todettiin, että onpa kiva tavata muitakin pienten lasten vanhempia ja ihmeteltiin sitä, että tämän vuoden 2019 tammikuun puolella on Vihtijärvelle syntynyt jo peräti kolme lasta!

Perhekerho kokoontuu toukokuun loppuun saakka kylätalolla torstaisin klo 13. Sen jälkeen sovitaan tapaamisajasta ja -paikasta uudelleen. Kun koulu loppuu ja kesäkuun alun leirivaraus on ohi, niin kylätalo on vapaana myös aamupäivisin. Kokoontumisia jatketaan kesän ajan ja mukaan ovat lämpimästi tervetulleita tietysti myös kylän vapaa-ajan asukkaat! Kokoontumiset voivat olla myös muualla kuin kylätalolla, esimerkiksi uimarannalla tai luontokohteissa.

Perhekerhotoiminta Vihtijärvellä on tarkoitettu kotona pieniä, alle kouluikäisiä lapsia hoitaville vanhemmille tai isovanhemmille. Jos haluat mukaan perhekerhon toimintaan, niin lähetä viestiä Kaarinalle (044 2760 004 tai kaarina.pullinen@vihtijarvi.fi). Ryhmälle on perustettu WhatsAppryhmä, jonka avulla kommunikaatio sujuu helposti.

Toiminta perustuu pitkälti vanhempien omaan aktiivisuuteen, mutta toiminnan tukijana toimii Vihtijärven kyläyhdistys ry.

(KP)