Muutoksia tapahtumalistaukseen

Muutoksia tapahtumalistaukseen

Vihtijärveläisten postilaatikoihin on tänään ke 27.3. tipahtanut kutsu kyläkokoukseen, joka pidetään kylätalolla ke 3.4.2019. Kahvit tarjotaan klo 18 alkaen ja puheenvuorot alkavat klo 18.30. Vierailijaksemme on lupautunut joulukuussa Vihdin kunnanjohtajaksi valittu Erkki Eerola. Tervetuloa siis tapaamaan uutta kunnanjohtajaa!

Kyläkokouksen jälkeen jatketaan kyläyhdistyksen kevätkokouksella. Sitä voi rauhassa tulla kuulemaan - pelkoa luottamustehtävään joutumisesta ei ole, koska henkilövalintoja ei tehdä. Kokouksessa on hyvä tilaisuus myös kysellä kyläyhdistykseen liittyviä asioita ja tutustua muun muassa aina kiinnostavaan tilinpäätökseen. Toimintakertomuksesta tuli jälleen niin mittava, että siihen kannattaa tutustua etukäteen tässä linkissä.

Kokouskutsun kääntöpuolella on listaus kylän kevään ja kesän tiedossa olleista tapahtumista. Ensimmäinen virhe on jo bongattu: Averia maratonia ei suinkaan juosta Vihtijärvenkin maisemissa to 20.6. vaan tietysti pääsiäisen aikaan la 20.4. Pahoittelemme virhettä. Listaa on muutenkin päivitetty, sen tulostamisen jälkeen sinne on ilmaantunut 4.4. klo 14 alkava perhekerho kylätalolla sekä Ylimmäisen kalastusyhdistyksen vuosikokous 13.4. klo 16 niinikään kylätalolla. Tästä näet päivitetyn listauksen.

(KP)