Kirjastoauto käy Vihtijärvellä vielä toistaiseksi joka viikko – reittisuunnittelija kaipaa vinkkiäsi!

Kirjastoauto käy Vihtijärvellä vielä toistaiseksi joka viikko – reittisuunnittelija kaipaa vinkkiäsi!

Vihdin kirjastoauton reittejä suunnitellaan uudelleen – vieläpä pikapuolin. Nykyään pysäkit ovat joka viikon keskiviikkoisin Syökerin tuvalla klo 16.50–17.10 ja osoitteessa Ylimmäistentie 1038 klo 17.20–17.40.

Koulun pihalla kirjastoauto käy parillisten viikkojen torstaisin klo 11.20–12.

”Syökerin tuvan pysäkin tulevaisuus näyttää huonolta”, kertoo kirjastoauton kuljettaja/virkailija Sami Anttila. ”Ellei asiakkaita käy, ei pysäkkiäkään ole mielekästä pitää käytössä”. Nyt tarvitaankin kyläläisten vinkkejä: Missä Vihtijärvellä olisi se osoite, jossa ihmisiä kävisi arki-iltana noihin aikoihin? Koulunummentiellä? Pohjoisen Vihtijoentien päässä? Pyysyrjäntien tuntumassa? Kerro vinkkisi pian joko suoraan kirjastoautoon puhelinnumeroon 050 328 0121 auton kiertäessä reitillä. Muina aikoina palvelee pääkirjasto puhelin numerossa (09) 4258 3181. Voit laittaa vinkin myös kotisivujen yhteydenottolomakkeen kautta, välitämme vinkit Samille.

Kirjastoauto palvelee

Kirjastoauto kiertää Vihdissäkin sitkeästi pitkin pitäjää, vaikka perinteisen kirjan kilpailu ihmisten vapaa-ajasta äänikirjojen, suoratoistopalvelujen ja muiden aktiviteettien kanssa tiukka onkin. Kirjastoautosta voit lainata lasten ja aikuisten kirjoja sekä aikakauslehtiä. Kirjoja voi tilata ja varata kirjastosta, ja kirjastoauto toimii yhtenä noutopaikkana. Näin ollen vaikkei Nummelaan tai Vihtiin ole asiaa, tuo kirjastoauto haluamasi kirjaston aineiston lähes kotiovelle.

Vaikket niin välittäisi lukemisesta, niin kirjastoautoon kannattaa silti käydä tutustumassa – jo todella mukavan henkilökunnan vuoksi. Myös iltalenkkikohteena kirjastoauto on kiinnostava. Seuraavan kerran kirjastoauton tavoitat Vihtijärvellä ensi viikon keskiviikkona 24.11.2021. Tietoa kirjastoauton liikkeistä saat Vihdin kunnan sivulta tässä linkissä.

(KP)