Kylätalolla vapaana rauhallinen etätyöpiste

Kylätalolla vapaana rauhallinen etätyöpiste

Kylätalon kokous-, juhla-, hoitohuone- ja muut varaukset on peruttu toistaiseksi koronaviruksen aiheuttamien seurausten vuoksi. Monet työskentelevät nyt kotoa käsin.

Vihtijärven Kylätalolla on vuokrattavissa useampiakin rauhallisia työtiloja. Tavallisesti hoitohuoneena toimivan tilan lisäksi voi vuokrata kylätalon salin tai kirjastohuoneen.Kylätalon sali on valoisa ja avara, näkymät ovat omaa luokkaansa. Käytettävissä on luonnollisesti kuvasta poiketen tarvittava määrä pöytiä. Tilassa on myös 75-tuumainen älytelevisio.


Kylätalon kirjasto voidaan helposti kalustaa myös toimistoksi.

Jokaisessa tilassa on mahdollisuus omaan sisäänkäyntiin sekä wc- ja käsienpesutilaan. Käytettävissä on myös yhteinen keittiötila, jossa varusteina mm. kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Kylätalolla on mahdollista käyttää talon WiFi-verkkoa.

Lähellä myös kuntorata ja luontoreitti virkistävää taukoliikuntaa varten.

Vuokran määrästä sovitaan tapauskohtaisesti. Tavoitteena kyläyhdistyksellä on tarjota kyläläisille etätyötiloja kohtuullista korvausta vastaan.

Tiloihin voi tulla tutustumaan sopimuksen mukaan. Ota yhteys kyläkoordinaattoriin: kaarina.pullinen@vihtijarvi.fi tai 044 2760 001.

(KP)