Kylänpään kirpputorin kesän avajaiset ovat myös burgeri-, lettu- ja toripäivä

Kylänpään kirpputorin kesän avajaiset ovat myös burgeri-, lettu- ja toripäivä

Kyläyhdistyksen talkootyöllä ylläpitämä ja Hiiskulan kartanon myötävaikutuksella mahdollinen kirpputori aukeaa jälleen kesäviikonlopuiksi. Vappuna ja äitienpäivän alla otettiin jo vähän varaslähtöä, mutta sunnuntaina 28.5.2023 klo 11 alkaa Kylänpään 18. vuosi kirpputori- ja nykyään myös tapahtumanäyttämönä. Pop-up kyläkahvila järjestetään lauantaisin.

Mukana avajaisissa on avoimen kirpputorin lisäksi tuttuun tapaan selkiläinen Dogs & Delin hampurilaistaivas ja Tikrujen lettukahvila sekä säävarauksella haitarijazzia soittavan Rähmivät Kädet -orkesterin kesäkirtueen aloituskeikka alkaen n. klo 12.

Tänä vuonna avajaisiin on ilmoittautunut useita muitakin myyjiä. Tarjolla on kukkia, hunajaa, puuleluja ja paljon muuta. Matalalla kynnyksellä voit vuokrata torikojun edullisesti ja tulla myymään omia tuotteitasi.
Varaa paikkasi Anjalta 040 832 8855. Kirpputorituotot käytetään lyhentämättöminä Vihtijärven kyläyhdistys ry:n toimintaan kyläläisten hyväksi.

Kirpputorimyyjä saa paikan

Vapaaehtoistyötä tarjolla: Kirpputorivuoro kesäviikonloppuisin on noin 2,5 tunnin pituinen. Tehtävänä on avata tai sulkea kirpputoritilat, hoitaa toivottavasti ilmaantuvaa maksuliikennettä, järjestellä sisään tulevaa tavaraa ja palvella paikalla käyviä asiakkaita. Perehdytämme tehtäviin. Käy Kylänpäässä tutustumassa toimintaan ja ilmoittaudu Anjalle. Luvassa on yhteistyötä lahjoittajien, ulkopuolisten myyjien sekä muiden kirppismyyjien kanssa. Kauden lopuksi järjestetään tietysti karonkka toiminnassa mukana olleille vapaaehtoistyöntekijöille.

Vuokraa oma myyntipaikka

Kirpputorilta voi vuokrata oman myyntipaikan. Vuokrattavana on edullisesti torikojuja. Voit myös tuoda mukanasi oman myyntipöydän tai -telta. Varaa aina paikka etukäteen Anjalta 040 832 8855.

Lahjoituksia otetaan vastaan

Toisen romu on toisen aarre, tämä on todettu kirpputorilla moneen kertaan vuosien aikana. Tule ja tee ekoteko! Otamme vastaan puhtaita ja hyväkuntoisia astioita, tavaroita, huonekaluja, työkaluja jne. Vain vaatteita emme ota vastaan, mutta niitä voit tulla itse myymään omaan kojuusi.

Kirpputorilla on tekstiilikeräys

Yhteistyönä ViKin eli Vihdin Kierrätyskeskuksen kanssa on Kylänpäässä tekstiilikeräys. Tästä linkistä saat lisätietoa siitä, mitä keräykseen voi tuoda.

Kylänpään piha uudistuu

Kylänpään piha on viime vuosina muuttunut turvallisemmaksi, avarammaksi ja ilmavammaksi. Vaikka vanhoista puista luopuminen on ollut osin murheellista, mennään tässäkin asiassa eteenpäin. Tänä keväänä vielä avajaisviikon alussa on meneillään pihan muotoilu pintavesien ohjaamiseksi, kun rakennusten säilymistä edistetään maanomistaja Hiiskulan toimesta. Tarkoitus on myös tasoittaa osia pihasta kirpputoritoiminnan parhaaksi ja parantaa liikkumista pihapiirissä ilman sadejaksojen mutaisuutta. Tulossa on pihatalkoita, kun istutamme uusia kasveja ja kylvämme uutta nurmikkoa. Seuraa ilmoittelua kylän kotisivuilla ja Vihtijärven fb-ryhmässä.

Tervetuloa Kylänpään kirpputorille!

(KE)