Kylälehti Vihtijärveläisen neljännesvuosisata tulee täyteen - tule mukaan tekemään juhlanumeroa!

Kylälehti Vihtijärveläisen neljännesvuosisata tulee täyteen - tule mukaan tekemään juhlanumeroa!

Vihtijärven kyläyhdistyksen mediatiimin toimittama kylälehti Vihtijärveläisen toimitus kokoontuu pian tekemään tämän vuoden 2021 lehteä. Lehti on ilmestynyt jo vuodesta 1997, joten 25 vuotta - neljännesvuosisata - tulee täyteen.

Lehden tarkoitus on kertoa kyläämme liittyvistä kiinnostavista asioista ja ilmiöistä, henkilöistä ja tapahtumista. Lehden mainososiossa halutaan tuoda esille vihtijärveläisten lähipalveluja. Jos haluat antaa sisältöön sopivan juttuvinkin, tulla mukaan toimittamaan lehteä, mainostaa lehdessä omaa yritystäsi tai vinkata palvelusta, jota edellisen vuoden lehdessä ei vielä ole, kerro siitä kylän kotisivujen yhteydenottolomakkeella tässä linkissä. Palautetta ja rakentavaa kritiikkiä voi antaa samassa osoitteessa. Voit myös olla yhteydessä lehden toimitukseen sähköpostiosoitteessa toimitus@vihtijarvi.fi.

Oletko lukenut vuoden 2020 lehden? Voit lukea sen tästä linkistä, tai pyytää oman paperiversion kyläkoodinaattorilta puhelimitse 044 2760 001 tai sähköpostitse kaarina.pullinen@vihtijarvi.fi.

Kylälehdet vuodesta 2012 lähtien voit lukea kotisivuilta tässä linkissä.

(KP)