Kylälehden ristikon ratkaisu ja oikaisuja

Kylälehden ristikon ratkaisu ja oikaisuja

Menneen kesän kylälehti Vihtijärveläisen 2023 sivulla 26 oli sanaristikko. Sanaristikon ratkaisu luvattiin julkaista kylän kotisivuilla syksyn aikana. Tässä ratkaisu on:

1.      NUMMITUPA

2.      LAIHUE

3.      KYLÄTALO

4.      YLIMMÄINEN

 

5.      SYÖKERIN TUPA

6.      ROKOKALLIO

7.      KAHVINIEMI

8.      KUNTORATA

9.      STOPPARI

10.    KIVEN REITTI

 

Harmaalle pystyriville muodostunut kesäinen kehotus on siis TULE UIMAAN.

Virheitä kylälehdessä

Kaikesta oikolukemisesta ja tarkistelusta huolimatta oli tänäkin vuonna lehdessä virheitä. Todiste siitä, että lehti on ihmisten tekemä.

Toistaiseksi vakavin toimitukselle useampaankin kertaan raportoitu virhe löytyy sivulta 36: Kyläyhdistyksen hallituksen jäsenluettelosta on jäänyt kokonaan pois hallituksen jäsen Anja Kokkonen (040 832 8855). Anja on kuulunut kyläyhdistyksen hallitukseen 1.1.2023 lähtien. Toimitus pahoittelee virhettä vilpittömästi.

Lehden ilmestymisen jälkeen on tapahtunut saman sivun sisältöön liittyviä muutoksia: sihteerin tehtäviä hoitaa tällä hetkellä Päivi Putkonen-Hegazi. Kaarina Ekholm on jättäytynyt pois niin hallitustyöskentelystä kuin kyläkoordinaattorin tehtävästäkin.

Päiväkodin jutun sivulla 15 oli myös virhe. Jos minä saisin päättää… listan viimeisenä pizzaa ja vettä valitsisi Anton, ei Aaron.

(Teksti: KE, kuvat: EE)