Kuumia Aaltoja-esitys täytti Nummituvan äärimmilleen

Kuumia Aaltoja-esitys täytti Nummituvan äärimmilleen

Lauantaina 10.8.2019 saatiin Vihtijärvellä nähdä harvinaista herkkua: Anu Hälvän ja Päivi Mäkisen esittämien Kuumien aaltojen kotimaan ensi-iltaa vietettiin Nummituvalla.

Vihtijärven VPK oli organisoinut Nummituvan hienosti juhlakuntoon lyhyellä varoitusajalla Kuumia aaltoja-esitystä varten. Pääsylipuista suurin osa oli jo myyty ennakkoon, ja yleisö oli saapunut paikalle hyvissä ajoin. VPK:n naisjaosto oli loihtinut pöydät koreaksi ja huolehti ettei yleisön tarvinnut istua iltaa kuivin suin.

Taiteilijat Anu Hälvä ja Päivi Mäkinen esittivät Anne Prokofjeffin kirjoittaman riemukkaan komedian viisikymppisten naisten mielen ja ikääntyvän kehon tiloista. Esityksessä pohdittiin ironisella hauskuudella ja inhimillisyydellä mm.naisten vaihdevuosioireita, jossa krapulakin kestää kolme päivää ja tunteet ovat kuin kuumat aallot. Sketsien lomassa kuultiin kaikkien rakastamia iskelmiä aikuisen naisen elämästä. Yleisö eläytyi voimakkaasti laulaen välillä mukana. Ja aplodit osoittivat, että esityksestä pidettiin.

 
Anu Hälvä tulkitsi tunteikkaasti Rakkauden jälkeen ja Päivi Mäkinen päästi pedon irti.

Nainenko muka muuttuu näkymättömäksi vanhetessaan? Tämän ajatuksen leidit kyseenalaistivat, ja päästivät vanhan naisen hunningolle rempseästi!

Vanheneminen on syvältä tai sen on taidetta!

(KK)